"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 1 iulie 2011

Margareta Paslaru si Allegretto invitati la "O data in viata"

Sursa: tvr.ro

http://tvr.ro/articol.php?id=105651&c=820

Cum vine vacanţa mare, realizatorii s-au gândit să pregătească la O dată-n viaţă o ediţie specială pentru copii. Astfel că pe 1 iulie, la O dată-n viaţă vor concura câţiva copii de la Televiziunea copiilor, cei care deja se pregătesc la şcoala de televiziune iniţiată de Titus Munteanu.

(...) Copiii de la Televiziunea copiilor au pregatit un colaj muzical cu piese din toate zonele ţării, iar îndrăgita interpretă Margareta Pâslaru vine să anunţe telespectatorilor gala Crucea Roşie din 3 iulie, dar şi pentru a cânta alături de Grupul Allegreto. Mici vedete ale folclorului românesc, premiate la festivalurile de gen din ţară, vor cânta de asemenea la ediţia specială O dată-n viaţă dedicată copiilor. Printre ei: Ana-Maria Chisăliţă, Eusebiu Gafiţa, Ana-Maria Pteancu, Irina Maria Birou, Camelia Crăciunescu, Livia Neag, Ionuţ şi Măriuca Trifoi, Ionuţ Bolozan.

Stirea a fost preluata de:

http://www.mediaddict.ro/2011/06/copiii-de-la-televiziunea-copiilor-invitatii-iulianei-tudor-la-o-data-n-viata/

_______________________________________________________________

Invitata speciala a emisiunii, Margareta Paslaru a interpretat compozitia proprie (muzica si text) "Bucuria de a canta" impreuna cu grupul Allegretto (condus de prof. Adriana Codreanu si Radu Gherasim Chirita)

_______________________________________________________________Sursa: TVR.ro http://www.tvr.ro/articol.php?id=105939&c=47 Iuliana Tudor - lider de audienţă!

Emisiunea "O dată-n viaţă" a fost lider de audienţă vineri seara.

TVR1 a înregistrat o medie a cotei de piata, la nivel naţional, de aproximativ 20%. Un televizor din 5 era deschis pe TVR în intervalul 21.00- 22.51.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu