Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 iulie 2014

Agerpres - Margareta Paslaru

Sursa: agerpres.ro / 09.07.2014 / autor: Petronius Craiu, editor: Antonia Niță

Margareta Pâslaru: Sărbătoresc ziua de nastere lucrând cu plăcere, definitivând textul unei compozitii

Margareta Pâslaru sărbătoreste miercuri 71 de ani si spune că cel mai frumos cadou pe care ar putea să-l primească ar fi confirmarea vânzării CD-ului ''Actorii cântă'' în beneficiul campaniei ''Artistii pentru artisti''.

"Îmi doresc vestea bună care confirmă vânzarea CD-ului de autor 'Actorii cântă' în beneficiul campaniei 'Artistii pentru artisti'. Îmi voi sărbători aniversarea lucrând cu plăcere, definitivând textul unei compozitii. Ziua se va încheia în familie'', a declarat artista pentru AGERPRES.

Ea a spus că cel mai frumos cadou primit de-a lungul anilor a fost dragostea admiratorilor, dar si faptul că actiunile si campaniile sustinute sau initiate de ea au devenit sursă de inspiratie.

"Vorbind despre 56 de ani activi în lumea artistică, alegerea nu e simplă, au fost diferite piscuri. Admiratorii fideli au răspuns dăruirii mele cu dragoste, aplauze si flori. Din câte am aflat, anumite drumuri pe care le-am deschis au devenit 'documente' care îi inspiră pe altii. Îmi face plăcere să sustin tinerii talentati. Evolutia presupune exigentă, prin muzică pledez în favoarea mediului înconjurător. Libertatea nu se învată, ci reflectă un fel de a fi. (...) În cadrul rubricii radiofonice "Margareta prezintă pe..." sustin tineri talentati, pe unii cooptându-i în propriile proiecte; schimb de energii creatoare. Încă din anul 2010, ofer un premiul anual care îmi poartă numele, pentru "Originalitate Interpretativă". Anul trecut l-a primit Călin Grigoriu, chitarist-orchestrator inspirat. Vom afla până la toamnă cine va câstiga premiul în 2014", a afirmat Margareta Pâslaru.

Artista a adăugat că apreciază în mod deosebit faptul că si Grupul Allegretto, condus de Adriana Codreanu, interpretează compozitia sa, text si muzică, "Setea de a cunoaste".

Margareta Pâslaru nu i-a uitat nici pe Angela Similea, Mirabela Dauer si Daniel Iordăchioaie, care îsi sărbătoresc de asemenea miercuri ziua de nastere si le-a transmis gândurile sale bune: "Continuând 'traditia' și anul acesta, le doresc colegilor realizarea viselor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.