Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 aprilie 2017

Margareta Paslaru, calendar 1970 - Turneu Bratislava, Dresda, Leipzig
Saptamana Culturala a Capitalei 22.05.1970 
Primavara Margaretei

„Margareta Paslaru s-a intors din turneu. Pe cat de lung (27 aprilie – 15 mai) pe atat de fructuos: in Gala internationala a cantecului de la Bratislava a interpretat trei piese, intr-o emisiune in culori la Televiziunea din Dresda, a carui invitat de onoare a fost Gilbert Becaud, a interpretat „Viva Maria” iar la Televiziunea din Leipzig a sustinut un recital de 6 piese in compania ... corpului de balet al Operei din licalitate (...)”Informatia Bucurestiului 27.05.1970 
Microinterviu cu Margareta Paslaru despre Becaud, teleintinerare, proiecte
„(...) La sfarsitul lui aprilie, televiziunea din Bratislava a organizat o gala internationala de muzica usoara in cadrul careia am cantat alaturi de iugoslavul Miro Ungar , Zsuzsa Koncz din Ungaria, Dagmar Frederic din RDG si Giuli Cioheli din URSS.
Apoi, la inceputul lunii mai, la televiziunea in culori din Dresda am cantat „Viva Maria” intr-un spectacol de varietati al carui invitat de onoare era Gilbert Becaud. A fost o reintalnire cat se poate de placuta, deoarece il cunoscusem cu un an in urma la Gala internationala a discului de la Cannes. In urma acestui spectacol, regizorul H. Rulf, de la studiourile DEFA, m-a invitat sa filmez in pelicula muzicala „Un an lin de muzica”in care am interpretat rolul Primaverii. In alte roluri: Mireille Mathieu – Vara si Gilbert Becaud – Vantul. Exterioarele filmului au fost turnate in splendidul decor natural de pe Elba si in Elvetia Saxona. Si, punctul terminus al acetei rute – Leipzig. Un recital TV impreuna cu corpul de balet al operei din Leipzig. (...)"Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.