Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 31 august 2011

Bernice Chitiul a primit distinctia, "Margareta Pâslaru" la Festivalul Mamaia 2011

http://www.ziarul-bn.ro/bernice-chitiul-primit-distinctia-margareta-paslaru-la-festivalul-mamaia-2011?quicktabs_1=2

Sursa: ziarul.BN / 30.08.2011

-fragment-

Cu ocazia celei de-a 41-a editii a Festivalului de muzica usoara românească "Mamaia" 2011, organizat de Consiliul Judetean Constanta, care s-a desfasurat la Teatrului de Vara Soveja in perioada 25-28 august, Bernice Chitiul din Bistrita a primit inalta distinctia, "Margareta Paslaru" in valoare de 1000 de dolari, pentru „originalitate interpretativă., informează Biroul de presă al tinerei artiste.

D-na Margareta Paslaru, vocea de aur a muzicii usoare romanesti, s-a decis asupra castigatoarei inca de la preselectii unde aceasta a fost prezenta in juriu si unde Bernice Chitiul a obtinut cea mai mare nota obtinuta de vreun concurent in toata preselectia festivallului. Celebra artista a afirmat ca această calitate presupune "un timbru vocal deosebit"..... "Am remarcat-o pe Bernice la preselectie, nu imita pe nimeni, interpreta nuantat, cu sensibilitate"... Dansa a urmarit apoi evolutia in concurs a lui Bernice pana in ultimul moment atat la sectiunea interpretare cat si la sectiunea Creatie.

Bernice declara:

"Sunt onorata de premiul primit, “Margareta Paslaru - pentru originalitate interpretativa”! Sper sa confirm prin evolutia mea increderea oferita de aceasta mare artista a noastra a tuturor. Doamna Margareta Paslaru a urmarita evolutia intregului festival si am avut placuta supriza sa aflu chiar de la dansa in ultima zi a vestivalului despre acest onorant. Pentru dansa nici un alt incident, eveniment sau barfa nu a cantarit mai greu decat propria hotarare si convingere ca aceasta este decizia corecta. Cu o astfel de probitate profesionala si verticalitate morala intra in viata mea aceasta adevarata artista a muzicii noastre usoare romanesti. (...)”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.