Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 noiembrie 2011

Margareta Paslaru, interviu de Ziua Radioului 1 noiembrie 2011

In emisiunea “Texte si pretexte cu … oaze de muzica” de la Radio Romania Cultural, Sorina Goia a avut-o invitata, prin telefon, pe Margareta Paslaru. Amintind ca in 2008, de Ziua Radioului, distinsa artista a lansat CD-ul „Bucuria de a canta” editat de Casa Radio, realizatoarea a oferit asculatorilor melodia „Vreo zgatie de fata” – muzica si interpretare Margareta Paslaru, versuri Mihai Eminescu.

Click audio: http://www.trilulilu.ro/SVETLANA2003/bb3115dfdaae98

___________________________________________________________________________

Sursa: www.topromanesc.ro

http://www.topromanesc.ro/margareta-paslaru-alaturi-de-radio-romania-si-prietenii-top-romanesc-la-ceas-aniversar/

Margareta Pâslaru ne-a trimis un frumos gînd, la ceas aniversar, pentru Radio România. Radio România împlineşte, astăzi, 1 noiembrie, 83 de ani de viaţă, aşa încât, ne alăturăm mesajului aniversar al distinsei interprete, urând încă o dată LA MULŢI ANI, RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI:

În 1959, elevă fiind, am înregistrat la Radio, în studioul T6, “Chemarea mării”, compoziţia tânărului George Grigoriu membru al celebrului “Trio Grigoriu”. Dirijorul se numea Sile Dinicu, iar Paul Urmuzescu era inginer de sunet. Au urmat sute de înregistrări, melodii pe care 63 de compozitori mi le-au încredintat de-a lungul unei jumătăţi de secol, piese apreciate şi iubite de ascultători, şlagărele diferitelor generaţii.

Sincere felicitări redactorilor, muzicienilor, textierilor, orchestratorilor, tehnicienilor, realizatorilor, care prin pasiune şi muncă susţinută au transmis în eter bucuria noastra de a cânta.

LA MULŢI ANI Radio România!

Margareta Pâslaru

Ascculta mesajul Margaretei Pâslaru 1 Felicitari Radio Romania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.