Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Gabi Jugaru si Denis Ciulinaru despre intalnirea cu Margareta Paslaru , la National FM, 02.12.2011


Pe 1 decembrie 2011, la National FM, Denis Ciulinaru a avut-o invitata in studio pe Margareta Paslaru. Cu acest prilej, Gabi Jugaru a avut bucuria de a o intalni pe marea artista in sediul postului de radio. Va ofer dialogul dintre Gabi Jugaru si Denis Ciulinaru din emisiunea “Antistres” difuzata in ziua de 2 decembrie 2011 pe postul National FM, referitor la intalnirea cu Margareta Paslaru.

Gabi Jugaru - Dragi prieteni, ieri nu am avut timp sa pun pe pagina mea de Facebook. Ieri am avut o mare, o mare bucurie. Nu c-a fost 1 Decembrie. Am avut ocazia sa o cunosc personal, sa o vad, nu pot spune ca o cunosc, sa fac cunostinta cu inegalabila voce a cantecului romanesc, doamna Margareta Paslaru, pe care o imbratisez cu mult drag. Este plina de optimism, este de o tinerete incredibila, un spirit pe care l-as dori intalnit in trupul multor tineri.
Denis Ciulinaru - Daca am putea s-o multiplicam, s-o clonam ar fi grozav.
Gabi Jugaru – Este incredibila. Este ambasadoare a unei organizatii care tine de miscarea cu sanatatea, cu copii, de voluntariat pana la sfarsitul anului.
Denis Ciulinaru - Face niste lucruri incredibile.
Gabi Jugaru - Niste chestii extraordinare pentru care, sincer, ma inclin cu respect si recunostinta vis-a-vis de persoana dumneaei.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.