Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 ianuarie 2012

Margareta Paslaru - La multi ani 2012!


Margareta Paslaru, Voluntar de Onoare al Crucii Rosii Romane din februarie 2000, a fost desemnata Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania. 
Asa cum spune de cate ori are ocazia, marea artista desfasoara toate activitatile umanitare pornind tot de la muzica. Printre proiectele pe care le-a  lansat anul trecut s-a numarat "Voluntarii muzicii" prin care eleviii sunt ajutati sa descifreze tainele muzicii. 
Tot anul trecut, "Fii voluntar", compozitia Margaretei Paslaru, a devenit tema Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania.
In preajma zilei Internationale a Copilului, pe 29.05.2011,  Margareta Paslaru a participat la lansarea "Bancii de Alimente pentru copii", proiect desfasurat tot prin intermediul Crucii Rosii Romane.
Bineinteles, pe tot parcursul anului 2011 marea artista a continuat activitatea de voluntariat  citind povesti copiilor internati la Spitalul Grigore Alexandrescu, participand la distribuirea pachetelor de alimente colectate prin "Banca de Alimente", donandu-si drepturile de autor prntru CD-ul aniversar "50 de ani de la primul disc , Lasa-mi toamna, pomii verzi" campaniei "Artistii pentru Artisti".
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.