Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 august 2012

Margareta Paslaru a interpretat "Libertatea nu se invata" la Gala Premiilor VIP


Margareta Paslaru a interpretat pentru prima data in fata publicului propria compozitie (muzica si text) "Libertatea nu se invata" in cadrul Galei Premiilor VIP, pe 27 august 2012.

____________________________________________________________________
Sursa: www.revistavip.net / 28.08.2012  / autor Edith Alexa

Margareta Paslaru a cantat noua sa melodie la Gala Premiilor VIP
Aseara, in cadrul “Galei Premiilor VIP” gazduita de Hotel Marshal din Dorobanti, doamna Margareta Paslaru i-a incantat pe cei prezenti cu o noua piesa, cantata in exclusivitate la evenimentul amintit. “Libertatea nu se invata” este o compozitie proprie, inregistrata in studiourile lui Andrei si Jolt Kerestely, aranjamentul si interpretarea la chitara fiind realizate de Calin Grigoriu.
Melodia Margaretei Paslaru se numara printre surprizele daruite nepotelului sau, Luca, de ziua lui. Peste ani si ani acesta va intelege cum simtea si cum gandea bunica, pe vremea cand el sarbatorea doi ani...

Melodia poate fi ascutata aici: http://www.youtube.com/watch?v=duNrVYl5_HQ

Sursa foto: www.revistavip.net____________________________________________________________________
Sursa: www.revistavip.net / 28.08.2012  

Luni, 27 august, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP - august 2012
“(…) Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost cel in care a fost anuntat premiul la categoria ELEGANTA. O prezenta remarcabila, care a stiut sa obtina respectul romanilor si a raspuns in acelasi mod in cei 12 ani de cand s-a stabilit in tara, Leslie Hawke, coordonatoare a campaniei “Fiecare copil in gradinita”, a urcat pe scena Galei Premiilor VIP si, pe langa multumirile adresate tuturor pentru premiul ce i s-a cuvenit, a dorit sa aminteasca inca o data ca fiecare dintre noi poate sa ofere sprijin pentru educatia copiilor defavorizati. O doamna la fel de distinsa, Margareta Paslaru, i-a inmanat premiul laureatei, accentuand inca o data nevoia de implicare si sustinere pe care si-a exprimat-o fata de initiativa si activitatea pe care Leslie o desfasoara in Romania.  
(…) trebuie sa amintim si de momentele artistice, respectiv secventa muzicala oferita de baietii de la Robin and the Backstabbers, interpretarea folclorica a lui Constantin Enceanu, dar si ultima melodie, compozitie proprie a Margaretei Paslaru, cantata in exclusivitate la Gala Premiilor VIP (…)”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.