Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 octombrie 2012

Margareta Paslaru interpretari live si autografe la Libraria CarturestiLa Ceainaria Librariei Carturesti Verona, intr-o ambianta deosebita, doamna Ruxandra Sararu a vorbit deosebit de frumos despre cea pe care a numit-o “Institutia Margareta Paslaru”; a comparat celebrii ochi albastri cu Farul din Alexandria si a spus ca “Margareta Paslaru e o zana buna pentru noi in teatru, in film, nu mai spun in muzica, in ceea ce scrie, in ceea ce a compus si va compune. Margareta Paslaru este un artist complex, complet, irezistibil si, as spune eu, magic.”
Vorbele domniei sale au mers la suflet admiratorilor veniti si de asta data  sa fie alaturi de distinsa artista.
Surpriza muzicala anuntata a fost una de exceptie: Margareta Paslaru a interpretat live doua compozitii proprii: “Eu si timpul” – pe versurile poetului Virgil Carianopol si “Libertatea nu se invata” pe un text propriu.
A urmat apoi sesiunea de autografe in timpul careia cei prezenti au primit dedicatii atat pe volumul “Eu si Timpul” cat si pe CD-ul “Bucuria de a canta”.
La plecare, ca de obicei cu bratele pline de flori,  marea artista s-a strecurat cu greu spre iesire, cei prezenti dorind sa prelungeasca pe cat posibil seara de vis.
Evenimentul a fost marcat si printr-un reportaj transmis in Jurnalul de stiri al TVR.
Click video: http://www.youtube.com/watch?v=T4otN6GtgkQ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.