Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Margareta Paslaru alaturi de Crucea Rosie Romana in preajma Sarbatorilor de iarna


Sursa: sanatateabuzoiana.ro / 15 decembrie 2012 - autor Monica MARINESCU

Crucea Rosie duce bucuria Craciunului in casele a 18.000 de familii nevoiase - fragment
Mihaela Geoana, presedintele Crucii Rosii Romane, Margareta Paslaru, voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane, Iuliana Tudor, ambasador al Crucii Rosii Romane sau vedete precum Sofia Vicoveanca, Maria Buza, Dan Helciug sau Marcel Pavel sunt implicate in realizarea acestei actiuni umanitare. (…)
In zilele de 15 si 18 decembrie, in magazinele Carrefour Baneasa si Real Afi Palace, incepand de la ora 18,00, vor avea loc evenimente de strangere de alimente. Carrefour Buzau este, de asemenea, implicat in strangerea de ajutoare, pe care Crucea Rosie Buzau le distribuie familiilor nevoiase din judet.

Nume cunoscute din lumea muzicii s-au implicat in derularea acestor evenimente care, pe langa sprijinul oferit Crucii Rosii in strangerea de alimente, vor rasplati audienta cu cantece de iarna si colinde. (…)
_____________________________________________________________________
Sursa: sanatateabuzoiana.ro / 18 decembrie 2012 - autor Nina NEAGU

Crucea Rosie Buzau imparte daruri de Craciun - fragment
Marea vedeta Margareta Paslaru, voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane, multumeste celor care au contribuit pentru ca nevoiasii sa aiba pe masa „painea cea de toate zilele” si-i incurajeaza pe buzoieni sa fie darnici, prin Banca de alimente existenta in Carrefur.(…)
(…) Impresionata placut de darnicia unora dintre buzoieni fata de cei mai putin norocosi decat ei, marea doamna a cantecului romanesc Margareta Paslaru, transmite un mesaj prin intermediul Sanatatea Buzoiana: Va multumesc pentru gestul generos! Daca muzica hraneste sufletul, Banca de alimente pune pe masa nevoiasului painea cea de toate zilele. Sa nu pierdem sansa de a face un bine…, ne indeamna sa fim generosi in continuare, Margareta Paslaru, voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane.(…)
_____________________________________________________________________
Sursa: communicate.mediafax.biz / 20.12.2012
http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=5600

Perfect Tour si Crucea Rosie l-au adus pe Mos Craciun pentru 40 de copii saraci - fragment
Bucuresti - 20 decembrie 2012 - Spiritul si magia sarbatorilor de iarna ar trebui sa patrunda in sufletele tuturor si sa nu ocoleasca nici o casa. Totusi, exista zeci de mii de cazuri sociale pentru care bucuria si cadourile, fie ele si simbolice, sunt doua necunoscute. Prin urmare, Perfect Tour i-a scris lui Mos Craciun in numele a 40 de copii saraci, dar cuminti si buni la invatatura, proveniti din familii cu o situatie materiala precara, iar acesta a venit in persoana la Scoala 13 din Bucuresti si le-a dat daruri. 
Actiunea a fost organizata cu sprijinul Crucii Rosii Romane. Iar la eveniment a participat si reputata actrita si cantareata Margareta Paslaru. (...)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.