Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 ianuarie 2013

Margareta Paslaru si Sergiu Nicolaescu si-au inmanat premii de doua ori


In 14 mai 2010 organizatorii Galei “Eroii din Ring” au ales-o pe Margareta Paslaru sa ofere Premiul special pentru intreaga activitate maestrului Sergiu Nicolaescu. Ziarul Ring din 17 mai 2010 scria: “Doamna muzicii si scenei romanesti Margareta Paslaru  a înmanat premiul de excelentă pentru o viata dedicata culturii romanesti, titanului Sergiu Nicolaescu. “Comisarul” a promis că nu se va opri aici.” 
http://www.ziarulring.ro/stiri/15676/EROII--cadru-cu-cadru 

Sursa: ziarulring.ro / 22.12.2010
Gala “Eroii din ring”, ediţia II-a, un succes pe toată linia - fragment
Şi anul acesta, Gala “Eroii din ring”, ajunsă la a doua ediţie, a făcut diferenţa: prin premiile acordate, prin participare, prin spectacolul în sine. De mare ţinută. Rând pe rând, performerii anului au urcat pe scena amenajată în Sala Bucureşti de la RIN Grand Hotel: fie că a fost vorba de Petre Cosma, tatăl handbalistului Marian Cosma (care a primit trofeul din mâinile ambasadorului Ungariei la Bucureşti), de preşedintele PNL, Crin Antonescu (premiat de legendarul actor Ion Lucian), de ”comisarul” regizor-senator (legendar şi el) Sergiu Nicolaescu (premiat de Margareta Pâslaru), de actorul Vladimir Găitan (premiat de Sanda Ţăranu) (…).

Sursa: ziarulring.ro / 24.04.2012
„ring” a premiat eroii întregii naţiuni – fragment
Gala premiilor „ring” 2010
(…)Premiul de excelenta pentru întreaga viată dedicată filmului şi culturii romanesti i-a fost acordat regizorului, scenaristului si actorului Sergiu Nicolaescu de celebra cantăreata de muzica usoara Margareta Paslaru (…).

Coincidenta face ca doi ani mai tarziu, pe 5 martie 2012, la o alta gala, rolurile sa se inverseze: Sergiu Nicolaescu i-a inmanat Margaretei Paslaru un premiu de excelenta.

Sursa: revistavip.net / 05.03.2012
Gala Superlativelor Femeii 2012, organizata de revista VIP, a reunit in seara zilei de 5 martie, la Ambasad’Or Events, mai bine de 200 de personalitati din sfera publica romanesca pentru a aniversa luna femeii (…)

(…) Considerat de multi poate cel mai important premiu al serii, premiul la categoria EXCELENTA in cadrul Galei Superlativelor Femeii i s-a cuvenit pe buna dreptate doamnei Margareta Paslaru, iar experienta acesteia poate confirma cei mai bine de 50 de ani de cariera. (…)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.