Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Margareta Paslaru invitata la Gala Crucea Rosie 2013

Membra de onoare a Crucii Rosii Romane si initiatoarea proiectului Banca de Alimente in tara noastra, Margareta Paslaru a raspuns invitatiei de a participa la Gala Crucea Rosie 2013, transmisa la TVR1 pe 13 decembrie.

Artista a vorbit despre cel mai recent CD - “Margareta 70” si a multumit colaboratorilor care i s-au alaturat initiativei de a-si dona drepturile din vanzare catre Banca de Alimente.

Dupa interpretarea, alaturi de Grupul Allegretto, a propriei compozitii “Setea de a cunoaste”, Margareta Paslaru a prezentat impreuna cu Iuliana Tudor CD-ul “Colinde de Craciun” editat in beneficiul Crucii Rorsii Romane. Interpretii Iuliana Tudor, Andra, Paula Seling, Maria Dragomiroiu, Margcel Pavel, Benone Sinulescu si  Margareta Paslaru au donat drepturile de autor al cantecelor de pe CD pentru Crucea Rosie.


Puteti urmari interviul initiatoarei proiectului Banca de Alimente in Romania si compozitia Margaretei Paslaru - "Setea de a cunoaste" - interpretata alaturi de Grupul Allegretto, condus de doamna prof. Adriana Codreanu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.