"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 aprilie 2019

Margareta Paslaru - coperta revistei Avantaje luna mai 2019

Sursa: avantaje.ro_ 24.04.2019
https://www.avantaje.ro/articol/revista/a-aparut-revista-avantaje-editia-lunii-mai-2019


Spectaculosul număr de mai al revistei „Avantaje' o readuce în prim-plan pe unica, inegalabila, surprinzătoarea Margareta Pâslaru, care a acceptat propunerea de a apărea pe coperta acestei ediţii cu totul deosebite.
Vei afla poveştile câştigătoarelor titlului de Femeia Anului şi la cine a ajuns Marele Premiu al Galei Femeia Anului, un proiect identitar al revistei Avantaje.







___________________________________________________________
Sursa: Facebook_ 25.04.2019, Florentina Musat

Astăzi, acum, în vremurile acestea care nu vor rămâne fără urmări în istorie, avem nevoie de cei mai buni. De elite. E nevoie de ei în medicină, cultură, știință, muzică, e absolut necesar să-i punem sus, drept repere în vârful unor ierarhii fără derapaje.
Inegalabila Doamnă cu ochii aceia care parcă văd adevărurile din noi, cu vocea unică, gravă și tulburătoare, cu prezența distinsă, fără cusur, ca o mărturie a eleganței absolute, a acceptat să ni se confeseze în paginile revistei Avantaje. Nu este victoria mea. Este demersul firesc pe care trebuie să-l facem toți de azi înainte: în vremuri tulburi trebuie identificați cei mai buni dintre noi. În toate domeniile. Această copertă, unică în istoria revistei Avantaje, este un manifest împotriva senzaționalului fără fond, a vulgarității și dezordinii din criteriile de selecție.
Dosarul Special este despre ființele stranii ale mitologiei românești, cele care au puterea de a ști viitorul, cele care vin dintr-un timp fără timp ca să tulbure adevărul pe care-l știm: strigoi, moroi, solomonari, iele... Cumpărați revista și păstrați-o!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu