"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 25 septembrie 2021

Margareta Paslaru eleganta şi rafinata pe scena Uniunii Cineastilor din Romania - fragmente din presa

Sursa: antena3.ro_ 23.09.2021_ autor Georgiana Adam

https://www.antena3.ro/show/margareta-paslaru-eleganta-78-ani-scena-uniunea-cineastilor-614835.html

La 78 de ani, Margareta Pâslaru, elegantă şi rafinată pe scena Uniunii Cineaștilor din România (fragment)

Elegantă şi rafinată, aşa s-a prezentat Margareta Pâslaru la Gala UCIN, unde s-au sărbătorit 50 de ani de când este celebrat evenimentul Uniunii Cineaștilor din România.

Recent, Margareta Pâslaru, în vârstă de 78 de ani, a fost premiată pentru întreaga sa carieră, potrivit peroz.ro.

E vorba de 63 de ani de carieră în muzică și film, precum şi zeci de albume lansate.

Îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată, emanând voie bună şi eleganţă, aşa s-a prezentat Margareta Pâslaru pe scenă la Gala UCIN.

Atentă la detalii, doamna cu părul grizonat și frumos coafat, a purtat o mască împodobită cu inițiala "M" și o margaretă, simbolurile prenumelui ei.

Sursa foto: Margareta Paslaru/Facebook

_____________________________________________________


Sursa: fresh24.ro_ 22.09.2021_ autor Furtuna Cristina

https://fresh24.ro/cum-arata-margareta-paslaru-la-78-de-ani-aparitie-rafinata-a-cantaretei-18821

Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Apariție rafinată a cântăreței (fragment)

Margareta Pâslaru a avut o apariție rafinată luni seară, la Opera Națională din București, la Gala UCIN.

Evenimentul a sărbătorit 50 de ani de la înființarea Galei UCIN. Cântăreața a fost parcă desprinsă din filmele de epocă, având o apariție încântătoare, la vârsta de 78 de ani.

Cum arată Margareta Pâslaru la 49 de ani de la filmarea peliculei Veronica

După cum se vede în fotografie, Margareta Pâslaru a optat pentru o ținută retro, a purtat cu mănuși din dantelă și mască personalizată cu inițiala “M” și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei, dar și o umbrelă, care să o protejeze de ploaie.




foto: Gheorghe Chelu





_______________________________________________________________


Sursa: peroz.ro_ 22.09.2021

https://www.peroz.ro/actualitate/margareta-paslaru-o-frumusete-de-neegalat-la-78-de-ani-artista-a-avut-o-aparitie-eleganta-si-rafinata-la-gala-ucin-55983


Margareta Pâslaru, o frumusețe de neegalat. La 78 de ani, artista a avut o apariție elegantă și rafinată la Gala UCIN (fragment)


Superbă a fost în tinerețe și așa este și astăzi! Margareta Pâslaru are 78 de ani și este un monument de eleganță, voie bună și rafinament. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN, unde s-au sărbătorit 50 de ani de când este celebrat evenimentul Uniunii Cineaștilor din România. (...)

Astăzi, Margareta și-a păstrat voioșia din ochii pătrunzători, dar și stilul care a consacrat-o. Elegantă și în pas cu vremurile, aceasta a apărut la Gala UCIN, unde a și fost premiată pentru întreaga carieră, îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată. Atentă la detalii, doamna cu părul grizonat și frumos coafat, a purtat o mască împodobită cu inițiala "M" și o margaretă, simbolurile prenumelui ei. (...)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu