"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 ianuarie 2022

Andrei Partos despre albumul "Vibratii sufletesti" - Margareta Paslaru in emisiunea "Psihologul Muzical" - Radio Romania Actualitati 08.01.2022


Andrei Partos, realizatorul emisiunii "Psihologul muzical" - Radio Romania Actualitati, a prezentat albumul "Vibratii sufletesti" in editia din 08.01.2022.

Andrei Partos: Continuam cu un cadou pe care l-am primit de la doamna Margareta Paslaru. Albumul se intituleaza “Vibratii sufletesti”.

Margareta ramane un om extraordinar, mereu cu gesturi umanitare in beneficiul Fundatiei World Vision Romania. Este dovada ca artisrii nu au varsta dragi prieteni, nu au varsta si cei care doresc sa spuna ceva o fac pana in ultima secunda.

Include si compozitia “Vino la bunica” pe versurile proprii pe acest album. Inspiratia, tema in sine vine de la compozitorul italo-spaniol Luigi Boccherini. Este vorba de final de secol XVIII, ca sa stiti de unde s-a inspirat. Orchestratie, mixaj si master – toate i-au revenit lui Andrei Kerestely.

Asadar, pentru noi este premiera: Margareta Paslaru – Vino la bunica.

Margareta Paslaru “Vibratii sufletesti” – achizitionati discul si implicit ajutati Fundatia World Vision Romania. E bine sa faceti acest lucru pentru ca si cei care au colaborat la realizarea albumului, oameni care s-au implicat in inregistrari au facut-o pro bono tocmai pentru a sprijini aceste constante actiuni umanitare pe care le realizeaza Margareta Paslaru. Macar de-ar fi si alti zece artisti care sa faca acelasi lucru, ne-am simti si noi mai bine.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu