Adevarul, 22 mai 1969, Israel: “(...) Pana la sfarsitul turneului, in 43 de zile, 48 de spectacole vizionate de peste 50.000 de spectatori. (...)“
M. Senin, Glasul poporului, 29.04.1969, Israel: "(...) Margareta Paslaru, fara indoiala cea mai autentica si reprezentativa ambasadoare a muzicii usoare romanesti. Timbrul senin, dar vioi si bogat al vocii sale, te plimba prin peisajul meleagurilor romanesti (“La tarina”) si se ridica la inalte culmi de interpretare vocala si scenica (“Asa e viata”, melodie de mare succes de la festivalul din San Remo, “Little man”, “Ploaia”). Excelenta e Margareta Paslaru si in melodia israeliana “Naara, mamas zahav” cantata in ebraica si romaneste. (...)"
Facla, 7 mai 1969: „(...) Dar la revista de la Teatrul „Ion Vasilescu” apare si o stea a muzicii usoare romanesti: Margareta Paslaru. De cum a aparut pe scena, a izbucnit un razboi intre cantareata si public. Cum termina un cantec, izbucneste o rapaiala de aplauze, de duduie sala. Margareta revenea, de cate ori a revenit? Inca n-a fost rechemata de atatea ori o cantareata, cum s-a intamplat cu Margareta Paslaru.(...)"
M. Senin, Glasul poporului, 29.04.1969, Israel: "(...)Margareta Paslaru, fara indoiala ce mai autentica si reprezentativa ambasadoare a muzicii usoare romanesti. Timbrul senin, dar vioi si bogat al vocii sale, te plimba prin peisajul meleagurilor romanesti (“La tarina”) si se ridica la inalte culmi de interpretare vocala si scenica (“Asa e viata”, melodie de mare succes de la festivalul din San Remo. “Little man”, “Ploaia”). Excelenta e Margareta Paslaru si in melodia israeliana “Naara, mamas zahav” cantata in ebraica si romaneste.(...)"