Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 iulie 2010

Margareta Paslaru va acorda un premiu special la Festivalul Mamaia


Sursa : http://www.topromanesc.ro/?p=9196

Margareta Pâslaru a declarat în emisiunea “Hit pe româneşte” difuzată sâmbătă la Radio România Actualităţi că intenţionează să instituie un premiu permanent la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia în cadrul Galei de Decernare a Laureaţilor. Acesta va fi acordat pentru orginalitate astfel încât să fie promovat specificul naţional. Anul acesta însă, deşi ar trebui să se desfăşoare a 40-a ediţie a festivalului Mamaia, nu se ştie încă dacă evenimentul va avea loc. Anual festivalul are loc la finele luniii august.

Comentarii:

RELA
July 10th, 2010 on 2:18 pm

In vara aceasta din cauza situatiei financiare disperate
a tarii festivalurile mari “Callatis” , “Mamaia” si ,si
“Cerbul de Aur” sunt amenintate,si este mare pacat.
In primul rand tara are si candidati ( noi talente)
si artistii cantareti cu recitaluri foarte buni si este mare pacat sa nu-i ascultam.
In al doilea rand s-ar mai descreti fruntile oamenilor
aflati sub stress continuu,de taierea din salarii si concedieri.
F.frumos din parteamarei noastre Margareta Paslaru care
este alaturi in toate domeniile si bineinteles si in muzica.Va multumim d-na Margareta Paslaru!!!

Georgeta
July 11th, 2010 on 6:21 am

Fiecare om de pe Pamant se naste intr-un loc pe care nu-l alege el. In dezvoltarea lui ulterioara, locul in care a vazut lumina zilei are o influenta covarsitoare. Aerul, apa, solul, oamenii si obiceiurile lor, oranduirea sociala, cu bune si cu rele, altfel spus, mediul natural si social formeaza matricea pe care zestrea lui genetica se manifesta si isi pun amprenta pe partea cea mai sensibila si definitorie a omului, pe sufletul sau.
Cine s-a nascut si a crescut in Romania va avea suflet de roman, chiar daca viata il poarta si in alte locuri de pe Pamant.
Intentia doamnei Margareta Paslaru de a institui un premiu permanent de originalitate pentru cei care promoveaza specificul national, imi arata inca o data, daca mai era nevoie, un suflet de roman adevarat. Prin transparenta acestei idei, eu “vad” in fiinta domniei sale trei culori dominante: rosu, galben si albastru.
Nu am calitatea, nici competenta, dreptul sau demnitatea de a “boteza” un premiu, dar pe acesta, cu toata modestia, imi permit sa-l numesc “Premiul Margareta Paslaru pentru originalitate”
Bafta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.