Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 decembrie 2010

Sesiune de autografe Baneasa Shopping City
Asa cum ne-a obisnuit, dupa fiecare lansare a unui CD, DVD sau audiobook, Margareta Paslaru este prezenta in mijlocul publicului care o iubeste oferind autografe pe cea mai noua aparitie discografica.


Pe 18 decembrie 2010, marea artista s-a intalnit cu admiratori de toate varstele la magazinul Diverta din Baneasa Shopping City. Inainte de inceperea sesiunii de autografe, Margareta Paslaru a fost invitata pe scena amenajata la parterul mall-ului. Amfitrionul a facut o foarte scurta prezentare a activitatii artistice si umanitare de peste jumatate de secol a distinsei invitate dar a vorbit si despre cel mai recent CD de autor prin care Margareta Paslaru aniverseaza 50 de ani de la prima inregistrare discografica, la Casa de Discuri Electrecord.


Pentru sesiunea de autografe publicul a fost invitat la etaj, la magazinul Diverta. Timp de cateva ore foarte multi admiratori s-au bucurat ca au putut primi celebrul autograf cu floricica. De altfel, marea majoritate solicitau ca autografe pe mai mulde CD-uri cu intentia de a le oferi cadou de sarbatori celor dragi. Astfel CD-ul “Lasa-mi toamna, pomii verzi – 50 de ani de la primul disc” a ajuns in sacul lui Mos Craciun si de acolo in mana si inima admiratorilor legendarei artiste.

Pentru a vedea cum a s-a desfasurat aceasta sesiune de autografe, va invit sa vizionati un montaj al carui suport muzical este melodia "Bunicii mei", prezenta pe CD-ul de autor.

http://www.youtube.com/watch?v=T6kCW9kS2s4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.