Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 februarie 2011

Umanitarism 2011
Acela ce s-a nascut cu suflet de artist simte profund durerile omenesti...
De aceea isi foloseste darul alinand suferintele altora, prin arta sa

Margareta Paslaru

Margareta Paslaru a fost onorata cu "Trofeul Crucea Rosie 135 ani de umanitate"
La Gala Crucea Rosie Romana din 3 iulie 2011, Margareta Paslaru a fost onorata cu "Trofeul Crucea Rosie 135 ani de umanitate" pentru numeroasele ei activitati umanitare. Cu aceasta ocazie artista a interpretat propria compozitie-jingle (muzica si text) "Fii voluntar" in calitate de "Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 pentru Romania". De altfel, aceasta a devenit tema campaniei "Europa, casa noastra".
____________________________________

Invitata la Adunarea Generala a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, 4 mai 2011
In cadrul lucrarilor reuniunii ordinare a Adunarii Generale a SNCRR, au luat cuvantul D-na Mihaela Geoana-Presedinte SNCRR, Dr. Valentin Peev - Vice Presedinte al Crucii Rosii Bulgare, D-na Lourdes Perez - reprezentant FISHCR, Excelenta Sa, D-nul Oystein Hovdkinn - Ambasadorul Norvegiei in Romania, reprezentanti din intreaga tara.
Margareta Paslaru, Voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane a prezentat tema muzicala "FII VOLUNTAR !"pe care a compus-o in calitate de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania.

____________________________________


In Sambata Mare, 23 aprilie 2011, Margareta Paslaru a fost invitata sa participe la teledonul “Ajuta spitalul de Copii sa se faca bine” initiat de Fundatia "Mereu Aproape", fundatia Vodafone si Trustul Itact Media Group pentru strangerea de fonduri in beneficiul Spitalului de copii 'Grigore Alexandrescu".
Prezenta artistei la acest eveniment a fost o continuare fireasca a tuturor actiunilor umanitare pe care le-a initiat si desfasurat pentru ajutorarea micilor pacienti.
In 2009 Margareta Paslaru a lansat audiobook-ul "Basme fermecate" iar incasarile din drepturile de autor le-a directionat catre Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu"


____________________________________

Sursa: iqads.ro / 03.05.2011 / autor Anca Pantus

Lowe semneaza campania "A sti sau a nu fi” pentru Crucea Rosie Romania(…) Campania a debutat cu evenimentul de lansare a proiectului organizat de GolinHarris pe 24 martie, la Hotel Ramada Nord. La eveniment au fost prezente numeroase vedete printre care si Cornel Ilie, Roxana Iliescu, Cristina Copos, Margareta Paslaru, Cabral, Andreea Patrascu, Dana Rogoz, Adela Popescu, Amalia Enache, Maria Dinulescu (MC), care au absolvit Cursurile de Prim Ajutor ale Crucii Rosii Romane. (…)____________________________________

Sursa: amosnews.ro/17.03.2011
Margareta Pâslaru participă la Campania Naţională "Artiştii pentru artişti"

Luni, 28 martie, la sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” iubitorii de muzică şi teatru sunt invitaţi să participe la două momente ce vor marca, în acest an, momentul caritabil al Campaniei.
La ora 19.00, în foaierul sălii mari, Margareta Pâslaru va fi prezentă pentru o sesiune de autografe pentru cd-ul „50 de ani de la primul disc” (sesiunea de autografe va continua şi în pauza spectacolului)
(…) Încă de la momentul lansării cd-ului Margareta Pâslaru a anunţat că îşi cedează drepturile ce i se cuvin din vânzarea discului către Campania „Artiştii pentru artişti”, continuând, astfel, seria acţiunilor sale de ajutorare prin muzică.
"Nu puteam să nu fiu aproape de actori. Am avut şansa de a juca împreună cu unii dintre ei în teatru şi filme; acum, ei ne privesc de Sus ... Voi lua parte la Campania „Artiştii pentru artişti” ori de câte ori va fi necesar.” „Rămân credincioasă propriului crez - În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim numele, spre binele altora", a declarat Margareta Pâslaru.
____________________________________

Margareta, invitata la "Matei Basarab" in cadrul programului "Europa Casa Noastra"


Joi, 4 martie, echipa de comunicatori a campaniei "Europa, casa noastră" a vizitat Colegiul Naţional "Matei Basarab". Elevii au avut ocazia să întâlnească oaspeţi de seamă ca Margareta Pâslaru, Sanda Nicola şi Adriana Săftoiu, care le-au vorbit despre subiecte europene şi i-au încurajat să pună întrebări şi să-şi exprime părerile. Moderatorul discuţiei a fost Bogdan Munteanu, reprezentantul Chelgate, care le-a vorbit elevilor despre instituţiile Uniunii Europene. (...)

În finalul întâlnirii, Margareta Pâslaru le-a vorbit despre voluntariat elevilor şi le-a făcut o bucurie muzicală aducându-le un CD cu jingle-ul Zilei Europei din acest an.
____________________________________

Margareta Paslaru - lansarea Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania
Sursa: prwave.ro /28.02.2011 / adevarul.ro/02.03.2011 / autor George Enache


Reprezentanţa Comisiei 
Europene (RCE) în România şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) lansează astăzi, 28 februarie 2011, de la ora 11.00, campania de informare şi comunicare “Europa, casa noastră”. Programul se adresează elevilor şi profesorilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal şi are drept scop derularea unor activităţi cu dimensiune europeană prin care elevii sunt încurajaţi să se informeze despre Uniunea Europeană, istoria, politicile ei, precum şi despre ultimele evoluţii din domeniul afacerilor europene.(…)

Programul se bucură de sprijinul unor personalităţi publice precum Margareta Pâslaru şi Vlad Miriţă, care au acceptat să fie ambasadori ai programului.
Semnalul sonor "Fii voluntar" m-a inspirat in crearea unui clip in care veti putea recunoaste secvente din diverse actiuni de voluntariat la care a participat Margareta Paslaru in ultimii ani.


____________________________________

Margareta Paslaru este vedeta aleasa drept ambasadorul Anului Europen al Voluntariatului in Romania
Sursa: voluntar timisoara.ro
http://www.voluntar-timisoara.ro/margareta-paslaru-este-vedeta-aleasa-drept-ambasadorul-anului-europen-al-voluntariatului-in-romania/comment-page-1/#comment-165

Anul European al Voluntariatului a debutat şi în România. Centrul pentru Consultanţă şi Cercetare în Domeniul Culturii, din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, a anunţat planul de acţiune, obiectivele şi priorităţile României.
(...) Referitor la promovarea Anului European al Voluntariatului in tara noastra, echipa coordonatoare a ales-o pe dmna Margareta Paslaru ambasador, vedeta a compus dealtfel si un cantec de promovare.(...)
Pentru cei care doresc sa o asculte pe Margareta Paslaru vorbind despre voluntariat pot accesa linkul urmator.


____________________________________

Elton John a acceptat sa fie ambasadorul Anului European al Voluntariatului in Anglia
(...) Daca la noi in tara ambasadoarea Anului European al Voluntariatului a fost aleasa dmna Margareta Paslaru, in UK, Elton John a fost ales sa duca mesajul voluntariatului englez in Europa.(...)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.