"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 aprilie 2011

Cum isi petrec vedetele autohtone cu nume de flori onomastica

Sursa: feminis.ro / 15.04.2011

http://www.feminis.ro/timp-liber/vezi-cum-isi-serbeaza-onomastica-vedetele-cu-nume-de-flori-18348

(...) Anul acesta, de ziua de nume, cantareata Margareta Paslaru este invitata emisiunii radiofonice "Maraton de duminica". "Ce imi doresc? Sa putem stopa violenta, chinuirea animalelor, cruzimea fata de copii, femei si batrani", mai spune Margareta Paslaru, urandu-le celor care poarta nume de flori "multi ani fructuosi si energii vibrante".

Sursa: mediafax.ro / 15.04.2011

http://www.mediafax.ro/life-inedit/cum-isi-petrec-vedetele-autohtone-cu-nume-de-flori-onomastica-8161267

http://portal.radioiasi.ro/cum-isi-petrec-vedetele-autohtone-cu-nume-de-flori-onomastica-a74168.html

Actorul Florin Piersic va fi pe scena, cantareata Margareta Paslaru se va afla la Radio, iar alte celebritati cu nume de flori isi vor sarbatori onomastica, duminica, acasa, cu familia, sperand ca vremea va fi indeajuns de frumoasa pentru a petrece o zi de primavara linistita.

Florin Piersic , Margareta Paslaru, Florina Cercel, Florin Busuioc si alte vedete cu nume de flori isi sarbatoresc onomastica, duminica, de Florii, prin munca sau cu mici petreceri alaturi de prieteni si familie.
(...) Si cantareata Margareta Paslaru a povestit pentru MEDIAFAX cum a petrecut de Florii de-a lungul timpului. De la bucuriile simple pana la cadouri precum doi ieduti, serbarea zilei de nume a avut mereu farmec pentru artista. "In copilarie, fiind o perioada de lipsuri, atat eu, cat si varul meu Florin ne bucuram de clatitele bunicii umplute cu dulceata de visine; erau rodul pomilor din gradina", spune aceasta. "In familia noastra nu se «petrecea». Intorsi de la slujba religioasa, spre seara ne adunam in jurul pianului", isi mai aminteste artista. In tinerete, aceasta isi sarbatorea ziua pe scena. "Admiratorii ma rasfatau cu buchete de flori si bibelouri. Nu pot uita o intamplare de la Deva, unde, pe langa tortul cu lumanarele oferit de formatia Savoy, un fan mi-a daruit pe scena doi ieduti care cantau «be-he-he»", spune Margareta Paslaru. Soarta a fost insa blanda cu animalutele primite cadou: "Ajunsi in Bucuresti cu vagonul de dormit, i-am dat cuiva sa-i creasca. Nu as fi acceptat sa fie sacrificati, au adus bucurie ani la rand unor copii din Berceni". Anul acesta, de ziua de nume, cantareata este invitata emisiunii radiofonice "Maraton de duminica". "Ce imi doresc? Sa putem stopa violenta, chinuirea animalelor, cruzimea fata de copii, femei si batrani", mai spune Margareta Paslaru, urandu-le celor care poarta nume de flori "multi ani fructuosi si energii vibrante". (...)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu