Faceți căutări pe acest blog

marți, 26 aprilie 2011

Margareta Paslaru invitata la Maraton de duminica

Duminica Floriilor (17 aprilie 2011) a adus admiratorilor o mare bucurie: Margareta Paslaru a fost invitata pentru doua ore si jumatate, in direct, in studioul emisiunii “Maraton de duminica” (Radio Romania Actualitati). Realizatorul Alexandru Rusu si-a felicitat invitata cu ocazia onomasticii iar distinsa artista a multumit felicitandu-i la randul ei pe ascultatorii si pe colegii sarbatoriti in aceasta zi.

Redactorul muzical Stefan Naftanaila a pregatit si difuzat cateva dintre cele mai cunoscute si solicitate melodii ale Margaretei Paslaru:

- Fii voluntar – muzica si text Margareta Paslaru

- Nu vreau sa moara florile de mar – muzica Margareta Paslaru

- Chemarea Marii - muzica George Grigoriu, text Mircea Block

- Era o fantana- muzica Margareta Paslaru ; versuri Elena Farago

- Acesta e cantecul meu – muzica Charles Chaplin ; text Margareta Paslaru

- Daca ai ghici – muzica si text Margareta Paslaru

- Timpul – muzica si text Margareta Paslaru

- Alergatori de cursa lunga – muzica si text Margareta Paslaru

Marea artista a vorbit despre Anul European al Voluntariatului 2011, despre desemnarea sa ca Ambasador pentru Romania de catre Reprezentanta Comisiei Europene, despre jingle-ul pe care l-a compus cu acest prilej, “Fii voluntar”.

Si-a amintit de colaboratorii cu care a lucrat de-a lungul celor peste 50 de ani de cariera (compozitori, textieri, regizori), de colegi, de felul in care se produceau emisiunile radio si tv.

A raspuns intrebarilor ascultatorilor intrati in direct prin telefon, a primit mesaje emotionante prin SMS sau “messenger” si, la final, a ales sa o premieze pe expeditoarea celui mai frumos mesaj oferindu-i o dedicatie pe CD-ul de autor “Margareta, 50 de ani de la primul disc – Lasa-mi toamna, pomii verzi”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.