Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 14 mai 2011

Margareta Paslaru a fost invitata la concertul tanarului muzician Matei Bucur Mihaescu

Sursa: einformatii.ro / 17.05.2011 / autor Mireille Astrid Popa

http://ilfov.einformatii.ro/stire/magazin/8/21109/matei-bucur-mihaescu-in-stagiunea-cammerata/0/

http://www.calificativ.ro/index.php?module=news&ida=33441&tpl=print

Matei Bucur Mihaescu, tanarul pianist, compozitor si dirijor in varsta de numai 16 ani, va sustine vineri, 20 mai 2011, incepand cu ora 19.00, in foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” , cel de-al doilea concert din cadrul Stagiunii CAMMERATA, organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Teatrul National de Opereta -Ion Dacian.

Evenimentul va beneficia de prezenta unui invitat de seama, in persoana doamnei Margareta Paslaru, care va vorbi in deschiderea concertului despre talentul exceptional si performantele acestui tanar.


____________________________________________________________________________________


Matei Bucur Mihaescu si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei au placerea de a va invita la data de 20 Mai 2011, incepand cu orele 19:00, in foaierul Teatrului National de Opereta ”Ion Dacian”, sa participati la concertul din cadrul Stagiunii CAMMERATA, sustinut de tanarul muzician de exceptie Matei Bucur Mihaescu si orchestra sa.

Pentru prima data intr-o tripla ipostaza de pianist, compozitor si dirijor, Matei Bucur Mihaescu este recunoscut ca un fenomen – un talent muzical complex. A compus peste 80 de lucrari, a inregistrat trei cd-uri in interpretare proprie, iar talentul sau a impresionat muzicieni de renume international.

Isi dau concursul:

Orchestra CAMMERATA, Cvartetul MATEO, solisti instrumentali si vocali.

In program: compozitii de Matei Bucur Mihaescu

Dirijor: Matei Bucur Mihaescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.