Faceți căutări pe acest blog

duminică, 19 februarie 2012

Margareta Paslaru si Banca de Alimente vin in sprijinul sinistratilor


Sursa: click.ro/ 17.02.2012 / autor Ioan Tomescu
Ambasador al Anului European al Voluntariatului în 2011 şi membru de onoare al Crucii Roşii, Margareta Pâslaru a fost invitată în această calitate la emisiunea "Agentul VIP".
Renumita artistă a vorbit despre acţiunea echipei amintite de la Antena 2, care s-a dus cu o caravană de alimente la sinistraţii din Dumitreştii de Sus (Vrancea). Publicul din platou a primit-o aplaudând în picioare.
"E emoţionant când ne gândim că sunt mii de voluntari tineri, adolescenţi, pe mulţi i-am cunoscut prin intermediul băncii de alimente. Mă doare când aud sintagma «tinerii din ziua de azi», deoarece cunosc mulţi tineri destoinici", a spus Margareta Pâslaru.
Celebra interpretă a avut câteva sfaturi pentru cei care doresc să doneze haine. „Acestea trebuie curăţate, spălate şi puse în pungi de hârtie, nu din plastic. Trebuie să stiţi cum să donaţi, altfel omul la care ajung lucruri neîngrijite va fi umilit de două ori. Să ne gândim că fiecare merită respectul nostru", a precizat ea.
Margareta Pâslaru a vorbit şi despre viitoarele proiecte: „Pe lângă «Banca de alimente» va mai exista o divizie, «Raftul copilului». Este un proiect important, în care oricine poate dona haine pentru copii. Aceştia cresc repede, iar aceste hăinuţe pot fi distribuite celor care au nevoie de ele".
De asemenea, cunoscuta artistă a mai dezvăluit un proiect de anvergură: „La vară pregătim ceva special. Pe un stadion vom invita toate trupele la un concert. Fiecare spectator va trebui să vină, pe lângă bilet, cu o conservă. Toate cutiile se vor strânge, iar la începerea spectacolului camionul va fi plin".
Stirea a fost preluata si de : femina.ro:   http://femina.rol.ro/art/56083-78-margareta_paslaru_va_invata_cum_sa_donati:_hainele_trebuie_spalate_si_puse_in_pungi_de_hartie.htm

__________________________________________________________________________
Sursa: topromanesc.ro/12.02.2012
Stimati colegi, dacă doriti să sprijiniti semenii în impas, donati vă rog, prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Rosii, fie mălai, făină, zahăr, fie orez, paste făinoase, fie conserve de carne sau peste, apă, în cosul magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Va multumim anticipat.
Margareta Pâslaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.