Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 mai 2012

Margareta Paslaru premiata la Gala "Femeia conteaza" - 23.05.2012Sursa: Curtea Veche Publising / 29.05.2012
http://curteaveche.wordpress.com/2012/05/29/gala-femeia-conteaza-acorda-premiul-pentru-muzica-margaretei-paslaru/

Gala Femeia Contează! acordă premiul pentru Muzică Margaretei Pâslaru

Pe 23 mai, Teatrul Odeon a găzduit Gala Femeia Contează!, festivitate în cadrul căreia premiul pentru Muzică, la secțiunea Artă Interpretativă, i-a fost acordat Margaretei Pâslaru. Cu o carieră de peste 50 de ani în muzică şi film şi recentă autoare a unei minibiografii a experienţelor personală şi profesionale („Eu şi Timpul”), mult-iubita artistă este cunoscută şi pentru acţiunile sale de binefacere. La această ediţie, Gala Femeia Contează! a încercat să promoveze egalitatea de șanse și de gen în România.
Premiul i-a fost înmânat de către Horia Moculescu, coleg și compozitor, iar printre numele strigate pe scenă s-au numărat Bianca Brad, Iuliana Tudor, Monica Tatoiu, Simona Pătruleasa, Maia Morgenstern.
Evenimentul este la cea de-a 2-a ediție, și este organizat de Asociația COLFASA, grup a cărei misiune este să dezvolte proiecte  de anvergură,care să ajute la dezvoltarea unei comunități sănătoase, lipsite de discriminare. Femeia contează!reprezintă o iniţiativă de promovare activă a principiului egalităţii de şanse prin intermediul combaterii violenţelor fizice şi psihologice exercitate asupra femeilor la locul de muncă. Proiectul a fost conceput în vederea prevenirii şi combaterii formelor de discriminare de gen, axându-şi acţiunile în special asupra acelei forme de marginalizare cu caracter profesional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.