Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 aprilie 2014

Margareta Paslaru si Allegretto in spectacolul "Clipe de viata 2"

Luni 31 martie 2014 a avut loc spectacolul "Clipe de viata 2" in cadrul Campaniei Nationale "Artistii pentru artisti" editia 2014, organizata de UNITER. 
Margareta Paslaru a participat interpretand impreuna cu Grupul Allegretto propria compozitie - muzica si text - "Setea de a cunoaste".Citat din caietul-program al spectacolului despre Margareta Paslaru si Grupul Allegretto: 
"Anul trecut a aniversat 55 de ani de meserie! O meserie frumoasa si bine facuta! Artista este un prieten al Campaniei Nationale "Artisti pentru artisti" participand si la editiile precedente cu ajutoare si donatii provenind de la cedarea drepturilor  ce i se cuvin din vanzarea discului de autor "50 de ani de la primul disc". Anul acesta, impreuna cu mai multi artisti lanseaza un CD "Artistii canta", dedicat campaniei.
Despre formatia muzicala Allegretto, condusa de profesorii Adriana Codreanu si Gherasim Chirita, multe lucruri frumoase se pot spune. Au intre 5 si 13 ani si colinda lumea in lung si-n lat. In cele peste 60 de turnee pe care le au in palmares au canuat in 20 de limbi muzica usoara, folclorica si religioasa."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.