Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 iulie 2015

Margareta Paslaru a oferit “Premiul Margareta Paslaru pentru Originalitate in progres” tanarului Dan Iliuta
  

Margareta Paslaru a oferit “Premiul Margareta Paslaru pentru Originalitate in progres” tanarului Dan Iliuta, regizorul filmului de scurt metraj “Tibi” inscris in sectiunea Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes 2015.

Premiul anual instituit in 2010 este oferit de distinsa artista unor tineri remarcati pentru originalitate in actul artistic, indiferent de domeniu: muzica, arta plastica, film.

Tanarul regizor a postat pe Feacebook urmatoarele: "Acum câteva săptămâni, în mijlocul întregii frenezii cu filmul și atenția publicului, am avut șansa neașteptată de a primi un telefon din partea unei persoane cu adevărat memorabile și, în același timp, un artist desăvârșit. Doamna Margareta Paslaru m-a anunțat în acel moment că anul acesta, va urma să îmi acorde Premiul anual al dumneaei pentru „Originalitate în progres”, considerând o alegere potrivită ca fiind premiera filmului nostru, Tibi. Faptul m-a bucurat nespus, însemnând totodată și o responsabilitate imensă pentru viitor. Încă odată, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și promit să îmi continui drumul spre o carieră frumoasă cu aceeași recunoștință și bucurie."


Momente de la eveniment puteti urmari aici: https://www.youtube.com/watch?v=ehgwiXYFszgNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.