Faceți căutări pe acest blog

duminică, 22 octombrie 2017

Margareta Paslaru, calendar 2012: sesiune de autografe cu propria carte "Eu si Timpul" si la Libraria Carturesti


Pe 7 mai 2012, la Palatul Sutu- Muzeul Municipiului Bucuresti a avut loc lansarea volumului "Eu si Timpul" semnat Margareta Paslaru. Libraria Carturesti - Verona  a invitat-o pe Margareta Paslaru pentru o sesiune de autografe pe propria carte aparuta la Editura Curtea Veche. Evenimentul a avut loc pe 22 oct. 2012.
Jurnalista Ruxandra Sararu a vorbit despre carte si despre autoarea Margareta Paslaru.
 "(...) Doamne, ce privilegiu! Este Margareta Paslaru pentru care timpul s-a oprit in loc. Orologiul magic al timpului nu vrea sa bata. Daca pentru noi, muritorii de rand timpul n-are rabdare si trece ca tavalugul printre noi si peste noi, de cele mai multe ori, iata institutia Margareta Paslaru a incremenit intr-o poza de statuie antica, in care ne-a facut mai bine de 50 de ani noua, romanilor, si nu numai lor, si pe multe alte meridiane ale lumii, viata mai traibila, mai posibila, ne-a facut sa visam, ne-a facut sa ne identificam cu ochii aceia frumosi o izbanda de fiecare data precum farul din Alexandria. Si nu intamplator spun “precum farul din Alexanria” pentru ca in spatele Margaretei Paslaru se afla o biblioteca, o pinacoteca, un muzeu. (...)"

Inainte de sesiunea de autografe, Margareta Paslaru acompaniata de chitaristul Calin Grigoriu a interpretat doua compozitii proprii: „Eu si timpul” (versuri Virgil Carianopol) si „Libertatea nu se invata”.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.