"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 octombrie 2017

Margareta Paslaru de vorbă cu trupa Unflicted


Sursa: Radio Clasic - 11.10.2017
https://www.clasicradio.ro/2017/10/11/margareta-paslaru-de-vorba-cu-trupa-unflicted/

Click montaj video:  Margareta Paslaru de vorba cu Unflicted

Joi, 12 octombrie, de la ora 12:00 vă invităm la o nouă ediție a emisiunii „Margareta Paslaru de vorbă cu trupa Unflicted”.
Trupa Unflicted s-a format in august 2015 in Bucuresti si pana in acest moment are la activ EP-ul „Exposed” ce contine 3 piese inregistrate la Studio148, si patru single-uri ce beneficiaza si de videoclipuri, si anume „Awake”, “Bury you alive”, “Loss” si “Aello”. Membrii trupei au o bogata experienta de scena, acumulata atat in formula curenta cat si in trupele in care au activat anterior, Unflicted avand o activitate concertistica sustinuta inca de la formare si impartind scena cu nume sonore ale muzicii romanesti si internationale, precum Coma, Omul cu sobolani, Luna Amara sau Karma to Burn, Mother’s Cake si Napoleon. Pe langa concertele de club sau festivaluri trupa este prezenta si in media, cu aparitii live la posturi nationale de radio si TV precum Radio Guerilla, Radio 3net, RockFM, Radio TANANANA, TVR, DigiTV etc.
Momentan formatia se concentreaza pe concertele live, urmand ca in viitorul nu foarte indepartat sa intre in studio pentru inregistrarea unui album full-length.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu