Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 iunie 2012

Margareta Paslaru in topul vanzarilor la editurile Curtea Veche si Litera

 ___________________________________________________________
Sursa: Jurnalul National / 04-05.06.2012/ autor Dana Andronie (fragment)

90.000 de vizitatori, vânzări mai mari cu 15%
  (…) La Curtea Veche, cititorii au preferat să cumpere, în primul rând, "Jamie, ministrul hranei sănătoase' de Jamie Oliver, după care (în ordinea clasamentului guvernat de cifrele de vânzare) "Eu şi timpul” de Margareta Pâslaru”, "Trăiesc, deci mă abţin” de dr. Mihaela Bilic şi volumul "Anul Regelui”, semnat de ASR Principele Radu al Romaniei. (…)
 ___________________________________________________________

Sursa: AGERPRES / Duminică, 03 Iunie 2012 (fragment)

Comunicat de presă - Editura Litera: Litera la târgul de carte Bookfest 2012
 Bucureşti, 3 iunie 2012 În perioada 29 mai - 3 iunie Litera şi-a întâmpinat cititorii la standul său din Romexpo cu numeroase surprize, titluri noi şi evenimente interesante.
(...) In ceea ce priveste cartile pentru copii, Litera mica se mandreste cu numeroase titluri care vor merge in casele romanilor si care vor bucura copiii. Un an din viata familiei Chit-Chit este cel mai bine vandut titlu, urmat indeaproape de seria de carti Citim in engleza - cartile sunt editii bilingve (romana-engleza) ale unor povesti cunoscute (Degetica, Motanul incaltat si Craiasa Zapezii) si contin si CD cu povestile amintite mai sus in lectura Margaretei Paslaru.(...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.