Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 iunie 2012

Margareta Paslaru invitata in studio la "Matinal de weekend", Romania Actualitati 10.06.2012


Realizatorul Gabriel Bassarabescu a oferit asculatorilor o adevarata editie de colectie a emisiunii "Matinal de weekend".
_______________________________________________________________________________
http://www.romania-actualitati.ro/editiile_din_9_si_10_iunie-41703
Sursa: romania-actualitati.ro / 07.06.2012/ autor Leni Trandafir, Magdalena Stoica (fragment)
(…) Duminică, 10 iunie, după ora 8, Margareta Pâslaru vă invită să aflaţi amănunte despre viaţa şi despre cariera ei de compozitoare, interpretă şi textieră. De curând a lansat cartea autobiografică “Eu şi timpul”, la împlinirea a peste 50 de ani de carieră muzicală de succes. Margareta Pâslaru va povesti despre oamenii care i-au marcat viaţa, despre acţiunile caritabile la care participă, despre pregătirea unor tineri solişti şi proiectele muzicale în care este implicată. O artistă complexă, iubită de publicul de toate vârstele, un om care trăieşte prin şi pentru muzică!
Margareta Pâslaru vine dintr-o familie cu tradiţie artistică cultă. Bunicul artistei a fost sculptorul Ion Dimitriu Bârlad, autor al unor lucrări printre care se numără şi „Muşat - eroul de la Mărăşeşti” din faţa Gării Buşteni, bunica era pictoriţă, mama cântăreaţă la Opera din Sibiu, iar mătuşa balerină.
A cunoscut de-a lungul vremii mulţi artişti mari ai lumii, oameni politici importanţi ca Margaret Thatcher, preşedintele Nixon, şi a lucrat cu compozitori, dirijori şi regizori celebri: George Grigoriu, Sile Dinicu, Alexandru Bocăneţ, etc.
A urmat o carieră artistică de excepţie de peste 50 de ani,  roluri în filme şi teatru. Artista promovează artiştii tineri pe care îi ajută să-şi facă o carieră şi este implicată în acţiuni de caritate ale Crucii Roşii. Anual, atribuie tinerilor artişti talentaţi, un trofeu ce-i poartă numele.
Margareta Pâslaru, o adevărată vedetă a muzicii româneşti, continuă să fie iubită de public şi să aibă o carieră plină de succes, datorită disciplinei, seriozităţii şi respectului pentru muzică şi spectacol.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.