Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 decembrie 2014

Margareta Paslaru invitata sa interpreteze povesti______________________________________________________________________

Sursa: Facebook.com/ fpmr.ro / 09.12.2014

Marti 16 decembrie, parintii si copiii de toate varstele sunt invitati la cea de-a opta editie “Seri de Poveste” in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00. Evenimentul continua pana in 20 decembrie. Pe langa latura publica, educationala, Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii in situatii dificile de viata a caror lume poate sa devina mai frumoasa de Sarbatori. Daruiti un Craciun de poveste http://www.fpmr.ro/fondulspecial/


________________________________________________________________________

Sursa: Mediafax – 15.12.2014/ autor Madalina Cerban

Principesa Margareta şi Victor Rebengiuc participă, marţi, la "Seri de Poveste" de la Cărtureşti - fragment

Principesa Margareta şi actorul Victor Rebengiuc vor participa, marţi, de la ora 19.00, la "Seri de Poveste", un eveniment caritabil dedicat copiilor, care se desfăşoară la librăria Cărtureşti Verona din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cea de-a opta ediţie a evenimentului "Seri de Poveste" este organizată, în perioada 16 - 20 decembrie, de Fundaţia Principesa Margareta a României, în librăria Cărtureşti din strada Verona.

Pe parcursul a cinci seri, copiii şi părinţii sunt asteptaţi în librăria Cărtureşti Verona, începând cu ora 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive şi interesante, pline de învăţăminte şi de surprize. Fiecare seară este una specială, cei mici fiind invitaţi să ia parte la reprezentaţii diverse: lecturi ale poveştilor preferate, teatru de păpuşi şi chiar interpretări muzicale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.