Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Margareta Paslaru a participat la Gala Crucea Rosie 2014


Invitata la Gala Crucea Rosie  2014, Margareta Paslaru a interpretat propria ompozitie - muzica si text - "Sarbatori fericite".


Margareta Paslaru, Membru de Onoare Crucea Rosie, "omul care a generat cel mai frumos proiect in Romania" cum a prezentat-o Iuliana Tudor, a primit "Trofeul Gala Crucii Rosii 2014".


Click video:
Margareta Paslaru - Sarbatori fericite - Gala Crucea Rosie 2014 - TVR https://www.youtube.com/watch?v=LiXrGQ_ocDg
Margareta Paslaru - Trofeul Gala Crucii Rosii 2014 - TVR   https://www.youtube.com/watch?v=odMe6Mzl2ps&list=UUfxOSeQ1ErwtiiuW0yrsL_w
________________________________________________________________________________

Sursa: Agerpres – 13.12.2014 / autor Mihaela Tudorache, editor Marius Frățilă

A VII-a ediție a Galei Crucii Roșii, organizată sub genericul "E Crăciun și pentru ei" - fragment

Cea de-a VII-a ediție a Galei Crucii Roșii a fost găzduită, vineri seară, de Televiziunea Română (TVR) și a avut ca scop colectarea de fonduri și alimente în beneficiul copiilor defavorizați, sub sloganul "E Crăciun și pentru ei".


Fotografie: (c) ILIE BUMBAC / AGERPRES FOTO

Ideea galei din acest an a fost de "comunitate" și "noblețe" cu gândul la cei care sunt lângă noi.

Evenimentul caritabil a fost deschis de prezentatoarea Iuliana Tudor, ambasador al Crucii Roșii Române, care a rememorat alături de voluntarii organizației și de telespectatori mai multe etape din lungul drum al Crucii Roșii în țara noastră. A fost amintit proiectul "Banca de alimente" și au fost prezentate mai multe cazuri sociale în care familiile nu reușesc să facă față cheltuielilor zilnice. 

Președintele Crucii Roșii Române, Mihaela Geoană, și Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roșii, au subliniat importanța acestei instituții de întrajutorare a oamenilor nevoiași, atât la nivel național, dar și internațional. (...)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.