Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 noiembrie 2015

Cartea "Eu si Timpul" donata de Margareta Paslaru s-a adjudecat pentru 150 € la licitatia caritabila "Atistii pentru Artisti" _ Artmark


Sursa: curteaveche.ro/ 11.11.2015

Un exemplar din cartea Margaretei Pâslaru, licitat pentru 150 euro


Pe 31 octombrie, UNITER și Casa de licitații Artmark au organizat licitația caritabilă “Artiști pentru artiști” cu scopul de a oferi ajutor marilor artiști aflați în dificultate. În cadrul acesteia, a fost scos la licitație și un exemplar cu autograf din volumul  “Eu și timpul” de Margareta Pâslaru, apărut la Curtea Veche Publishing în 2012. Suma de pornire a fost de 80 de euro, iar cartea a fost adjudecată pentru un preț aproape dublu, de 150 de euro.

Artmark aplaudă contribuția Festivalului Național de Teatru la deschiderea granițelor artistice și la conștientizarea problemelor cu care se confruntă unii dintre artiștii români renumiți, care acum nu mai apar atât de des în viața publică. Licitația a reiterat acțiunea nobilă de anul trecut de a-i aduce în atenția publicului pe actorii care altădată făceau spectatorii să treacă printr-o paletă vastă de emoții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.