Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 mai 2017

Margareta Paslaru, calendar 2012: Palatul Sutu- Muzeul Municipiului Bucuresti a gazduit lansarea cartii "Eu si Timpul"Pe 7 mai 2012 a avut loc lansarea volumului "Eu si Timpul" semnat Margareta Paslaru aparut la Editura Curtea Veche.  Evenimentul a fost marcat si de Agentia Mediafax.

Sursa: MEDIAFAX - 08.05.2012; fragment

Margareta Paslaru si-a lansat autobiografia, in prezenta prietenilor si admiratorilor 

„Cantareata Margareta Paslaru si-a lansat autobiografia, "Eu si Timpul" luni seara, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), in prezenta aproprietilor sai, Printre care s-au numarat Marina Voica, Magda Mihailescu, Cornel Constantiniu si Octavian Ursulescu.
(...) Înconjurată de câteva dintre ţinutele sale de scenă, creaţie proprie, Margareta Pâslaru şi-a prezentat prietenii apropiaţi care au vorbit despre ea. Marina Voica şi-a amintit amuzată de temperamentul vulcanic al artistei când a intrat peste ea în cabina de la Sala Radio, înainte de un concert.
(...) Margareta Pâslaru a cântat melodia "Eu şi timpul", alături de Călin Grigoriu. După acest moment muzical, artista i-a decernat premiul "Margareta Pâslaru", pentru originalitate interpretativă, Alinei Manole. Artista cedează o parte din drepturile ce i se cuvin în contul premiului anual, în valoare de 1.000 de dolari, fondat la împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea Festivalului Mamaia, în 2010.
La eveniment au mai vorbit Magda Mihăilescu, realizatoarea TV Elise Stan şi Constantin Vlad, redactor-şef al editurii Curtea Veche, în timp ce în sală s-a aflat, printre alţii, actorul Marin Moraru.
Dupa eveniment, Margareta Paslaru s-a asezat la o masa plina cu flori, pentru a da autografe celor peste 200 de fani veniti la lansare.
(...) Titlul volumului a fost ales, după cum declară chiar Margareta Pâslaru, ca urmare a obsesiei sale pentru ireversibilul Timp, ce a urmărit-o încă de la vârsta de 9 ani, când a conştientizat că "nu va mai serba niciodată 9 ani la 9 iulie". Această preocupare a continuat prin cântecele compuse de-a lungul timpului: "Ceasul vrăjitor" (1967), "Timpul" (1970), "Eu şi Timpul" (1980). Momentul decisiv pentru alegerea titlului cărţii autobiografice a rămas, însă, emoţionanta redescoperire, la 69 de ani, a bustului realizat de Corneliu Medrea, ce o reprezenta chiar pe artistă la 19 ani. Fotografia ce ilustrează acest moment apare pe coperta cărţii.”Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.