Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 martie 2018

Margareta Paslaru, fotografii inedite din copilarieSursa: okmagazine.ro_ 13.03.2018_ autor Florentina Iana

Fotografii inedite din copilăria Margaretei Pâslaru
În vârstă de 74 de ani și cu 60 de ani de carieră în spate, Margareta Pâslaru rămâne o artistă activă, care se pregătește de lansarea unui nou album de autor, Providența, eveniment care va avea loc pe 29 martie, la magazinul Muzica.

Dar cel mai bine vândută artistă a anilor ’60 nu este activă doar prin faptul că nu a renunțat la muzică și continuă să compună, ci și prin faptul că este extrem de prezentă pe rețelele sociale. Pe contul de Facebook al cântăreței, Margareta își ține la curent admiratorii cu poze de la evenimente recente, dialoghează cu ei, ba char le răspunde la comentarii.
Însă aceeași pagină de Facebook este și o sursă inepuizabilă de fotografii vechi, din arhiva personală a Margaretei Pâslaru, cele mai inedite fiind cele din copilăria artistei.
Într-una dintre fotografii, o vedem pe Margareta copil, fotografiată în timpul unei lecții de pian cu profesoara sa, Lia Romașcu.
O alta, care datează din 1948, ne-o arată pe artistă la frageda vârstă de cinci ani, la clasa de balet a Floriei Capsali, îmbrăcată într-o rochiță de menuet. 

În fine, o a treia fotografie de genul acesta o înfățișează pe Margareta la vârsta de 15 ani, și anume în anul 1958, când și-a făcut debutul la Casa de Cultură din București.

În fotografiile de mai jos, primite în exclusivitate de la Margareta Pâslaru, o vedem pe artistă la vârsta de cinci ani, cântând la harpă, și într-un portret făcut pe când avea circa trei ani. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.