Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 iulie 2018

Calendar 25 – 27 iulie 1969: Margareta Paslaru la Festivalul Mamaia


 
VIDEO: Sa nu uitam nicicand sa iubim trandafirii                            Dupa noapte vine zi

La sectiunea "melodii lansate intre aprilie 1968 - aprilie 1969" Margareta Paslaru a interpretat Sa nu uitam nicicand sa iubim trandafirii - muzica Florin Bogardo, text  Ovidiu Dumitru, piesa distinsa cu Premiul II si Dupa noapte vine zi – muzica Aurel Giroveanu, versuri Tudor Musatescu.
In concursul de prime auditii artista a prezentat Acelasi cantec – muzica, text Laurentiu Profeta.
Informatia - 26 iulie 1969 - A. Sandu: « Margareta Paslaru atesta acum un control aproape ireprosabil al mijloacelor de expresie, o veritabila stiinta a interpretarii ce vizeaza conciziunea, precizia fiecarei intonatii, a fiecarui gest si a fiecarei miscari, in scopul comunicarii cu maxima elocventa a continutului cantecului»
Tomis - Nr.8 august 1969 - Geo Costinescu: «Si iata-l pe Florin Bogardo ale carei melodii "Sa nu uitam sa iubim trandafirii", si "Ora cantecului" sant pe buzele tuturor, acordandu-i-se doar premiul II, la egalitate cu confratele sau de pe cealalta lista, Vasile Vasilacje Junior. Un frumos moment l-a constituit si aparitia mult apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, care, in stilul ei propriu, a dat o interpretare de certa calitate slagarului "Sa nu uitam sa iubim trandafirii" ( de Florin Bogardo pe versuri de Ovidiu Dumitru) ».
Flacara nr.741- 9 august 1969 - "(...) Margareta Paslaru, nu a concurat ci a fost mesagera unor cantece, mai noi sau mai vechi, carora le-a daruit farmecul personalitatii sale.(...)" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.