Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 iulie 2011

Margareta Paslaru a fost onorata cu "Trofeul Crucea Rosie 135 ani de umanitate"




Margareta Paslaru a fost onorata cu "Trofeul Crucea Rosie 135 ani de umanitate" pentru numeroasele ei activitati umanitare. Cu aceasta ocazie artista a interpretat propria compozitie-jingle (muzica si text) "Fii voluntar" in calitate de "Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 pentru Romania". De altfel, aceasta a devenit tema campaniei "Europa, casa noastra".




____________________________________________________________________________________________________


Sursa: agerpres.ro

http://www.agerpres.ro/media/index.php/sanatate/item/72752-Crucea-Rosie-Romana-a-aniversat-135-de-ani.html

Crucea Roşie Română a aniversat 135 de aniÎn cadrul Galei Crucii Roşii a fost lansat, duminică seară, proiectul “Asistenţa la domiciliu pentru vârstnici” menit să ajute persoanele în vârstă care nu au pe nimeni să-i ajute şi au probleme de sănătate.

(…) Gala Crucii Roşii Române a beneficiat de participarea unui număr mare de artişti: Loredana, Mihai Trăistariu, Smiley, Fuego, Marcel Pavel, Nicolae Voiculeţ, Margareta Pâslaru care este voluntar al Crucii Roşii Române, Floarea Calotă, Florina Cercel. Maia Morgenstern, ca şi Smiley, au subliniat că a fi voluntar nu înseamnă să o faci numai pentru o zi, ci tot timpul. Toţi artiştii au devenit voluntari ai Crucii Roşii pentru o zi.(…)


Stirea a fost preluata si de:
http://www.presalocala.com/2011/07/04/crucea-rosie-romana-a-aniversat-135-de-ani/

http://www.paginadestiri.ro/sanatate/Sanatate-a-z/crucea-rosie-romana-a-aniversat-135-de-ani

____________________________________________________________________________________________________


Sursa: paginamedicala.ro

http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Crucea-Rosie-Romana-a-marcat-135-de-ani-de-existenta_13089/

Crucea Rosie Romana a marcat 135 de ani de umanitate, printr-o Gala difuzata de Televiziunea Romana. La eveniment au participat presedinta Crucii Rosii Romane, Mihaela Geoana, precum si personalitati din diferite domenii – Margareta Paslaru, Loredana, Marcel Pavel, Nicolae Voiculet, Mariana Bitang si Octavian Belu, Cezara Dafinescu, Venera Arapu, Florina Cercel, Mihai Traistariu si Andrei Paunescu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.