Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 9 iulie 2011

Margareta Paslaru - presedinta juriului la concursul "Dan Spataru"


8 iulie 2011 - Concursul de interpretare muzicala pentru copii “Dan Spataru” a inceput cu un moment foarte emotionant: participanti, invitati sau simpli spectatori, toti i-au cantat Margaretei Paslaru “Multi ani traiasca” pentru ca a doua zi, 9 iulie, era aniversarea marei artiste. Au aplaudat-o in picioare, i-au oferit buchete de flori, au facut fotografii.

Apoi, juriul prezidat de Margareta Paslaru a ascultat cu atentie evolutia fiecarui copil iar la final a decis: Premiul I a fost obtinut de Doru Ciutacu, cel care a interpretat slagarul “Tu, eu si-o umbrela” iar Trofeul “Dan Spataru” a ajuns la Eusebiu Gafita pentru interpretarea celebrei “Tarancuta, tarancuta”. Castigatorul Trofeului a primit un premiu suplimentar din partea Margaretei Paslaru – un DVD cu filmul “Veronica”.Click video: http://www.youtube.com/watch?v=qmq8dOq9UVA

____________________________________________________________________________________


Concurs muzical pentru copii dedicat lui Dan Spătaru


Sursa: Top romanesc

http://www.topromanesc.ro/concure-muzical-pentru-copii-dedicat-lui-dan-spataru/


Copiii cu vârste între 8 şi 18 ani care sunt talentaţi la muzică se pot înscrie la un concurs muzical dedicat unuia dintre cei mai populari interpeţi de muzică uşoară Dan Spătaru. Concursul de interpretare muzicală “Dan Spătaru” face parte din programul activităţilor de vară pentru copii din Gradina Valorilor Româneşti, activitate iniţiatăn de Fundaţia “Dan Voiculescu”.

(…). În concurs vor intra numai piese din repertoriul interpretului Dan Spătaru. Preşedintele juriului va fi Margareta Pâslaru. Participarea la concurs este liberă.

Grădina Valorilor Româneşti este un ansamblu statuar, amenajat deFundaţia Dan Voiculescu, în care sunt organizate zilnic, pe toată durataverii, activităţi cultural-educative pentru copii şi tineri. Gradina Valorilor Româneşti este amplasată în Parcul Tineretului din sectorul 4, Bucuresti (intrarea se face prin str. Pridvorului, din Calea Văcăreşti). (…)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.