Faceți căutări pe acest blog

vineri, 1 iulie 2011

Margareta Paslaru si Allegretto invitati la "O data in viata"

Sursa: tvr.ro

http://tvr.ro/articol.php?id=105651&c=820


Cum vine vacanţa mare, realizatorii s-au gândit să pregătească la O dată-n viaţă o ediţie specială pentru copii. Astfel că pe 1 iulie, la O dată-n viaţă vor concura câţiva copii de la Televiziunea copiilor, cei care deja se pregătesc la şcoala de televiziune iniţiată de Titus Munteanu.

(...) Copiii de la Televiziunea copiilor au pregatit un colaj muzical cu piese din toate zonele ţării, iar îndrăgita interpretă Margareta Pâslaru vine să anunţe telespectatorilor gala Crucea Roşie din 3 iulie, dar şi pentru a cânta alături de Grupul Allegreto. Mici vedete ale folclorului românesc, premiate la festivalurile de gen din ţară, vor cânta de asemenea la ediţia specială O dată-n viaţă dedicată copiilor. Printre ei: Ana-Maria Chisăliţă, Eusebiu Gafiţa, Ana-Maria Pteancu, Irina Maria Birou, Camelia Crăciunescu, Livia Neag, Ionuţ şi Măriuca Trifoi, Ionuţ Bolozan.
Stirea a fost preluata de:

http://www.mediaddict.ro/2011/06/copiii-de-la-televiziunea-copiilor-invitatii-iulianei-tudor-la-o-data-n-viata/


________________________________________________________________________________

Invitata speciala a emisiunii, Margareta Paslaru a interpretat compozitia proprie (muzica si text) "Bucuria de a canta" impreuna cu grupul Allegretto (condus de prof. Adriana Codreanu si Radu Gherasim Chirita)

________________________________________________________________________________


Sursa: TVR.ro

http://www.tvr.ro/articol.php?id=105939&c=47

Iuliana Tudor - lider de audienţă!

Emisiunea "O dată-n viaţă" a fost lider de audienţă vineri seara.

TVR1 a înregistrat o medie a cotei de piata, la nivel naţional, de aproximativ 20%. Un televizor din 5 era deschis pe TVR în intervalul 21.00- 22.51.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.