Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 noiembrie 2013

Margareta Paslaru invitata lui Andrei Partos la "Psihologul muzical"

Andrei Partos, realizatorul emisiunii “Psihologul muzical” a invitat-o pe Margareta Paslaru in editia 579 din 02.11.2013.


Puteti asculta interviul acordat de artista si melodii incluse pe noul CD “Margareta 70” in primele doua ore de inregistrare:

Sursa: Romania-actualitati.ro/ 06.11.2013/ autor Andrei Partos


Margareta Pâslaru a fost prezentă în timpul zilei la Radio România pentru a-i ura Instituţiei „La mulţi ani!” cu un nou material. Pentru artistă Radioul public înseamnă un prieten de-o viaţă!  A acceptat şi invitaţia de a sta cu ascultătorii nocturni ai R.R.A. Albumul Margareta 70” lansat de Fundaţia Radio România exact pe 1 Noiembrie, este unul special! Toate drepturile de autor sunt cedate „Băncii de Alimente”-Crucea Roşie
Română. Jolt şi Andrei Kerestely  (în studioul lor s-a înregistrat întregul material), Ovidiu Lipan Ţăndărică (autor a două piese), Călin Grigoriu (chitarist tânăr foarte lăudat de artistă), Marcian Petrescu, Marian Stere şi Capriel Dedeian au urmat exemplul Margaretei şi au cedat drepturile de autor pentru o cauză nobilă! Margareta Pâslaru ne-a vorbit despre acest proiect, despre şedinţele de autografe, despre fiecare piesă-n parte, a răspuns cu amabilitate întrebărilor primite de la ascultători.”Libertatea nu se învaţă!” e o piesă cu substanţă, care-şi poate găsi locul în oricare play-list autohton. Dacă veţi cumpără acest CD, veţi contribui cu ceva la schimbarea în bine a vieţii nevoiaşilor. În plus, este un cadou ideal de Sărbători! Mulţumim Margareta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.