Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 noiembrie 2013

Margareta Paslaru - "Libertatea nu se invata"

Margareta Paslaru a fost invitata speciala a emisiunii "Romania frumoasa", editia din 7 noiembrie. 

"La 55 de ani de la debut, Margareta Paslaru continua viata artistica dedicata publicului prin compozitii proprii, folclor, emisiuni radiofonice, precum si prin actiuni de voluntariat si de promovare a tinerelor talente" a spus gazda emisiunii Eveline Pauna. Apoi a condus dialogul prin toate domeniile activitatii artistice si umanitare a distinsei artiste, ajuatata fiind si de proiectia unor imagini din arhiva TVR.

Raspunzand intrebarilor, Margareta Paslaru a prezentat CD-ul aniversar "Margareta 70", al doilea volum cu partituri "Margareta Paslaru si creatiile sale" si cartea "Eu si Timpul".

Asa cum ne-a obisnuit, invitata a invitat la randul sau un tanar artist pe care il sustine si il promoveaza. De data asta a fost vorba de chitaristul Calin Grigoriu, cel care a primit "Premiul Margareta Paslaru pentru Originalitate Interpretativa" - 2013, in ziua lansarii CD-ului "Margareta 70", 1 noiembrie.

Acompaniata de tanarul artist, Margareta Paslaru a interpretat propria compozitie - muzica si text - "Libertatea nu se invata", cea care deschide noul CD.

La final Calin Grigoriu a interpretat  la chitara "Song for the brave".

Va invit sa urrmariti inregistrarea acestui moment: 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.