Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 noiembrie 2013

Margareta Pâslaru a lansat albumul “Margareta 70”


Sursa: radiocluj.ro / 02.11.2013 / autor Andreea Leonid


Zilele porţilor deschise la ceas aniversar pentru Radio România

În 1 noiembrie Radio România a aniversat 85 de ani de la prima emisie în eter, dar anul acesta tradiţionala deschidere a porţilor radioului public către toţi cei care doresc să vadă "rotiţele" uzinei de ştiri, muzică,teatru, cultură - Societatea Română de Radiodifuziune, a fost programată şi anunţată pentru două zile, 1 şi 2 noiembrie. 
(...) Cei care au avut inspiraţia să viziteze radioul public pe 1 noiembrie, în preajma orei 14:00, şi sâmbătă, 2 noiembrie, ora 12:00, au întâlnit-o în Foaierul Central al Sălii Radio pe Margareta Pâslaru, una dintre marile voci ale muzicii uşoare româneşti. La 55 de ani de la debutul său în muzică, Margareta Pâslaru a lansat albumul “Margareta 70” în prezenţa domnului Ovidiu Miculescu, Preşedinte Director General Radio România, a Ruxandrei Săraru, apreciat realizator radio, şi aplaudată de un public numeros. Produs de Fundaţia Radio România, albumul cuprinde o selecţie inedită de cântece populare din repertoriul îndrăgitei cântăreţe, la care se adaugă înregistrări recente din perioada 2006 - 2013. Drepturile de autor ale albumului au fost cedate în beneficiul Băncii de Alimente a Crucii Roşii Române.
Cu o voce "cu rezonanţe de violoncel", aşa cum o caracteriza compozitorul Doru Popovici, Margareta Pâslaru a fost mereu aproape de Radio. "Mi-am petrecut adolescenţa, tinereţea şi maturitatea colaborând cu marii profesionişti ai radioului public", a mărturisit cântăreaţa. Cei care ne-au păşit pragul au dorit să transmită Societăţii Române de Radiodifuziune urările lor la împlinirea vârstei de 85 de ani, exprimându-şi preţuirea pentru calitatea emisiunilor şi profesionalismul angajaţilor Radio România.
_____________________________________________________________________________Foto: Lucian Nastase
Va invit sa vedeti cateva momente de la lansarea CD-ului "Margareta 70":
http://www.youtube.com/watch?v=JZ5ymzfv_eE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.