Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 octombrie 2014

Margareta Paslaru, actrita Emilia Popescu si coregraful Razvan Mazilu - Seara Semnaturilor Celebre - Pasajul FNT - 28.10.2014Margareta Paslaru, coregraful Razvan Mazilu si actrita Emilia Popescu
s-au intalnit cu publicul in Pasajul FNT la Seara Semnaturilor Celebre - 28.10.2014

CD-ul de autor „Actorii canta” produs de Margareta Paslaru in colaborare cu UNITER in beneficiul Campaniei Nationale „Artistii pentru Artisti” – Fondul de Solidaritate Teatrala reuneste 14 actori care au raspuns initiativei compozitoarei.

Despre acest program, doamna Aura Corbeanu, vicepreşedinte UNITER, declara la emisiunea “Vorba de cultură”, de la Radio România Cultural: “Margareta Pâslaru, de ani de zile, ni s-a alăturat acestei campanii, prin tot ceea ce poate să facă; în sensul în care în timpul sărbătorilor, prin Crucea Roşie, oferă tot timpul pachete; acum doi trei ani a scos un CD, iar încasările au fost în beneficiul acestei campanii, anul acesta ne-a făcut o surpriză extraordinară. Toate lucrurile acestea nu pot decât să te emoţioneze. Pentru mine a fost o lecţie că este foarte important să te uiţi atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.” - Sursa: Jurnalul National - 10 martie 2014

Actrita Emilia Popescu a inregistrat pe CD-ul "Actorii canta" trei compozitii - muzica si text Margareta Paslaru: "Turneul", "Fericirea mult visata"si "Sa fie oare adevarat". In plus, face parte din grupul de actori care au imprimat "Lasa-mi toamna, pomii verzi", cel mai longeviv slagar compus de Margareta Paslaru, pe versurile Anei Blandiana. 

Invitata in rubrica radiofonica "Margareta Paslaru prezinta pe ..." - din emisiunea Espresso de Week-end transmisa la Radio Romania Cultural - a spus: 
"Sunt Emilia Popescu. Imi face foarte mare placere sa particip anul asta in Campania “Artistii pentru Artisti” in cadrul careia o sa fiu si eu interpreta a trei melodii de pe CD-ul Margaretei Paslaru, cu compozitiile Margaretei Paslaru. CD-ul se intituleaza “Actorii canta” si impreuna cu toti ceilalti colegi ai mei Rodica Mandache, Florin Zamfirescu, Marius Manole si multi altii, o sa reinterpretam creatiile Margaretei  care a fost atat de extraordinara si care a avut acesta idee sa ne jucam pe piesele ei. Ne-a lasat sa alegem, ne-a lasat sa reinterpretam dupa cum simtim. Ne-am gandit noi ca ar fi un dar foarte frumos pentru colegii nosti artisti care sunt mai in varsta, care au probleme. Daca banii ar ajunge la ei, ajutam si noi un pic, le inseninam un pic zilele. Drept care mi-as dori din tot sufletul ca aceasta campanie sa aiba ecou, sa se vanda aceste discuri, cei care ne indragesc sa doreasca sa ne asculte si astfel sa participam la o opera de binefacere."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.