Faceți căutări pe acest blog

luni, 27 octombrie 2014

Margareta Paslaru si actorul Marius Manole, compozitoarea si interpretul melodiei "Eu si Timpul", s-au intalnit la Seara Semnaturilor Celebre 27.10.2014


Margareta Paslaru - compozitoarea si Marius Manole - interpretul melodiei "Eu si Timpul" de pe CD-ul de autor "Actorii canta" 
produs in beneficiul Campaniei Nationale "Artistii pentru Artisti" - Fondul de Solidaritate teatrala

Invitat in rubrica radiofonica "Margareta Paslaru prezinta pe ... " difizata in emisiunea Espresso de week-end la Radio Romania Cultural, actorul Marius Manole a spus:

"E o mare bucurie ca am fost invitat pentru acest CD in primul rand pentru ca e un cadou pentru colegii mei mai in varsta. E un dar pe care noi il facem celor care s-au retras din meserie si care o duc mai greu. Deci eu va invit sa cumparati acest CD pentru ca veti face un bine unor oameni. Doamna Margareta Paslaru s-a gandit la chestia asta si e un lucru fabulous ca isi aloca timp si ca ne-a invitat sa facem acest CD. Cu atat mai mult cu cat eu chiar nu sunt o capacitate in ale cantatului, adica mai deloc. Dumneaei a avut incredere in mine si a lucrat cu mine poate mai mult decat a lucrat cu ceilalti dar e prima data cand eu imprim. Pentru mine a fost o premiera sa imprim pe un CD. Vocea mea cantata nu a mai aparut pe niciun CD asa ca am mari emorii si va sfatiesc, va rog sa cumparati pentru ca faceti un bine si asta e un lucru important. Sunt Marius Manole, pentru Campania “Artistii pentru Artisti”."


De asemenea puteti viziona si un clip realizat de compozitoarea Margareta Paslaruhttps://www.youtube.com/watch?v=5ZTxhzP7KaI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.