Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 octombrie 2014

Margareta Paslaru a deschis seria intalnirilor cu publicul in cadrul manifestarilor FNT din Pasajul Universitatii


Sursa: fnt.ro/ 23.10.2014 / foto Lucian Muntean


Festivalul Naţional de Teatru, aproape de spectatori, în Pasajul de la Universitate (fragment)


În perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru vă aşteaptă în Pasajul FNT de la stația de metrou Universitate, unde vă puteţi pune la curent cu programul festivalului şi unde vă puteţi întâlni cu mari actori din România.
Tot aici veţi putea urmări Interviurile FNT, difuzate în direct de Adevărul Live, veţi putea primi autografe de la artiştii preferaţi şi veţi putea cumpăra cărţi şi CD-uri.
În fiecare zi, între orele 16.00 şi 19.00, doamna Margareta Pâslaru vă va aştepta în Pasajul FNT de la stația de metrou Universitate, pentru a sta de vorbă cu dumneavoastră şi pentru a vă invita să cumpăraţi CD-ul audio „Actorii cântă“. Încasările vor ajunge la Fondul de Solidaritate Teatrală, în beneficiul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru Artişti“, care îi sprijină pe artiştii aflaţi în dificultate.
Valoroşii actori prezenţi pe CD-ul „Actorii cântă“ vor veni pe rând, în diferite zile, pentru a se întâlni cu publicul, oferind autografe alături de doamna Margareta Pâslaru. Pe CD-ul „Actorii cântă“ au fost imprimate vocile următoarelor personalităţi: Emilia Popescu, Marius Manole, Rodica Mandache, Florin Zamfirescu, Maria Buză, Mihai Bisericanu, Ovidiu Niculescu, Corina Chiriac, Marius Bodochi, Mirela Jienescu, Anca Sigartău, Gelu Niţu, Silviu Biriş.


Margareta Pâslaru este un artist care, prin muzică, susţine cauze umanitare potrivit propriului motto: „În tinereţe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim numele spre binele altora“. Este şi un prieten al Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti“, campanie căreia îi este dedicat şi CD-ul ACTORII CÂNTĂ, dar şi al Licitaţiei „Dăruind, vei dobândi“, care va avea loc în data de 1 noiembrie, la ora 12.00, la Galeriile Artmark. (...)
Margareta Pâslaru a acordat autografe în Pasajul FNT de la Universitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.