"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 martie 2023

Radio Romania Actualitati: Margareta Paslaru lansează un nou album si celebreaza 65 de ani de activitate artistica

Sursa: romania-actualitati.ro, 28.03.2023 autor Alex Buzica

https://www.romania-actualitati.ro/stiri/cultura/margareta-paslaru-lanseaza-un-nou-album-si-celebreaza-65-de-ani-de-activitate-artistica-id175623.html


Alex Buzica: Albumul este dovada popularității de durată a Margaretei Pâslaru și a impactului pe care aceasta l-a avut asupra scenei muzicale din România.


Margareta Pâslaru lansează un nou album și celebrează 65 de ani de activitate artistică

Noul album se întitulează – Timpul nu moare -, conține 7 piese noi, pentru că Margareta Pâslaru, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, nu a încetat să compună. Înafară de noile piese vor mai putea fi ascultate și șlagărele celebre pe care artista le-a lansat în cei 65 de ani de carieră.

Margareta Pâslaru lansează un nou album și celebrează 65 de ani de activitate artistică. Toate încasările vor fi donate

Lansarea albumului va avea loc astăzi la ora 13, la magazinul Muzica din București.

Noul album se întitulează – Timpul nu moare -, conține 7 piese noi, pentru că Margareta Pâslaru, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, nu a încetat să compună. Înafară de noile piese vor mai putea fi ascultate și șlagărele celebre pe care artista le-a lansat în cei 65 de ani de carieră.

Evenimentul se anunță a fi o ocazie memorabilă pentru admiratori, care vor putea să o vadă și să ii ceara autografe.

Albumul este dovada popularității de durată a Margaretei Pâslaru și a impactului pe care aceasta l-a avut asupra scenei muzicale din România.

Toate încasările din vânzările de albume precum și din drepturile de autor vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu