"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2014

Lansarea CD-ului de autor "Actorii canta" produs de Margareta Paslaru, anuntata de UNITER

Sursa: UNITER.ro/ 22 mai 2014

Un gest de iubire şi solidaritate în beneficiul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru Artişti”

Marţi, 27 mai, ora 14.00 va avea loc lansarea CD-ului de autor „Actorii cântă” la Magazinul Muzica din Calea Victoriei nr. 41. Un dar al doamnei Margareta Pâslaru şi al unor actori sufletişti pentru Campania Naţională „Artiştii pentru Artişti” şi UNITER.

CD-ul va putea fi cumpărat cu ziarul Jurnalul Naţional, care asigură distribuţia şi vânzarea acestuia

UNITER invită pe toţi iubitorii de muzică la întâlnirea cu artiştii parte din proiect: Emilia Popescu, Marius Manole, Maria Buză, Mihai Bisericanu, Marius Bodochi, Silviu Biriş, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Corina Chiriac, Anca Sigartău, Florin Zamfirescu, Ovidiu Niculescu, Gelu Niţu şi Margareta Pâslaru.

Actorii participanţi la lansare vor oferi autografe 

Încasările din vânzarea CD-ului se vor dona în Fondul de Solidaritate Teatrală (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei), fond special deschis la UNITER.


Lansarea este dovada că „Artiştii pentru Artişti”, campania socială a UNITER, nu-şi pierde susţinătorii. Şi nu e primul gest „jos pălăria” pe care Margareta Pâslaru îl face pentru artiştii cu probleme de sănătate.

Acţiunile umanitare ale Margaretei Pâslaru sunt multe şi se nasc din dorinţa nestăvilită de a ajuta. Motto-ul „În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim 'numele' spre binele altora” e un mod de viaţă pentru artistă. Pe care-l trăieşte intens zi de zi.

Binefacerile unui profesionist în ale vieţii pot fi adunate şi, la răstimpuri, etalate. Ca acum!

Margareta Pâslaru a fost ani de-a rândul alături de UNITER şi de Campanie. Nu demult, la final de martie, artista era însoţită de corul Alegretto pe scena Sălii Radio în spectacolul-eveniment produs de UNITER, „Clipe de viaţă 2”. La finalul lunii decembrie 2013 în Restaurantul „Le Theatre” artista cânta pentru beneficiarii programului Casa Artistului. Nici în 2012 nu a pierdut şansa de a face un bine şi, prin Crucea Roşie, al cărei membru de onoare este, Margareta Pâslaru a oferit pachete alimentare artiştilor retraşi din activitate. Iar în 2011 a cedat drepturile din vânzarea CD-ului de autor „50 de ani de la primul disc” aceleaşi neobosite campanii.

UNITER preţuieşte acest gest frumos de altruism! Şi mulţumeste tuturor artiştilor implicaţi!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu