Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 mai 2014

Proiectul "Actorii canta" initiat de Margareta Paslaru - Gala Premiilor VIP - Diploma la categoria Cultura
Vajda Lájos, Fundatia ADEPT, Cristi Gherghiceanu, Maia Morgenstern, Margareta Paslaru_______________________________________________________________________

Sursa: agerpres.ro / 30.05.2014

Oamenii schimbarii premiati in cadrul Galei Premiilor VIP la Jubile Ballroom!

Joi, 29 mai 2014, am avut placerea de a lua parte la o noua editie a Galei Premiilor VIP.

Asa cum ne-a obisnuit, Gala Premiilor VIP a imbinat eleganta si rafinamentul oferit de Jubile Ballroom, gazda evenimentului, cu stilul personalitatilor cu initiativa din Romania.

Au urcat pe scena revistei VIP cei care au inteles ca schimbarea incepe cu ei. Au devenit modele pentru o societate sanatoasa, pozitiva, iar prin implicare si-au pus amprenta in domeniul de activitate.

(…) Proiectul “Actorii canta” au fost desemnat castigatorul premiului la categoria CULTURA, distinctia fiind ridicata de indragita artista Margareta Paslaru.

_______________________________________________________________________


Sursa: revistavip.net / 29.05.2014

GALA PREMIILOR VIP - Oamenii care fac schimbarea


(…) Premiul la categoria Cultura a fost poate cel mai asteptat moment al serii. Mai multi actori, artisti iubiti de public, au raspuns visului frumos al Margaretei Paslaru de a canta compozitiile acesteia, de a le inregistra si de a le darui publicului. De fapt, colegilor sai de breasla. S-a nascut astfel campania nationala “Artistii pentru Artisti” si ii avem alaturi de noi pe cativa dintre cei care au luat parte la proiectul ACTORII CANTA. Margareta Paslaru i-a reprezentat, acestia fiind prinsi in diverse proiecte de teatru, respective televiziune (in cazul Corinei Chiriac) si nereusind sa ajunga in timp util la gala. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.