Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 mai 2014

Copiii din Spitalul "Grigore Alexandrescu" vor asculta seara basme spuse de Margareta Pâslaru

Sursa: Mediafax.ro / 27.05.2014
http://www.mediafax.ro/social/copiii-din-spitalul-grigore-alexandrescu-vor-asculta-seara-basme-spuse-de-margareta-paslaru-12656462/foto/#title

Copiii din Spitalul "Grigore Alexandrescu" vor asculta, înainte de culcare, basme spuse de Margareta Pâslaru, în cadrul programului "Vise frumoase...copii", iniţiat de artistă şi care va fi lansat vineri, a declarat managerul unităţii sanitare, Dan Enescu.

Vineri, va avea loc la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" lansarea proiectului-pilot "Vise frumoase...copii". În fiecare salon din spital vor fi instalate difuzoare pentru ca micuţii să poată asculta, seara, la culcare, poveştile înregistrate de Margareta Pâslaru.

"Programul «Vise frumoase...copii», iniţiat de Margareta Pâslaru, vine să aline suferinţa micilor pacienţi. Vor uita astfel, fie şi pentru câteva minute, de teama unei injecţii sau operaţii. (...) Ne dorim ca acest proiect-pilot să se răspândească în toate spitalele de copii din Bucureşti", a spus Dan Enescu, citat într-un comunicat remis, agenţiei MEDIAFAX.

Acesta a mai precizat că instalarea difuzoarelor în saloane va asigura şi transmiterea mesajelor urgente, inclusiv privind evacuarea în caz de cutremur, incendii, inundaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.