Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 mai 2014

Margareta Paslaru - Jurnalul National - recenzie lansare CD "Actorii canta"


Sursa: Jurnalul National – editia tiparita / 28.05.2014 / autor Carmen Anghel

Actorii canta din solidaritate si admiratie

Margareta Paslaru: „Fiecare piesa este o dramatizare, de aceea se si potriveste actorilor care interpreteaza”

„Actorii canta”, albumul-cadou conceput de doamna Margareta Paslaru pentru a-i sustine pe actorii retrasi de pe scena su cu grave probleme de sanatate, a fost lansat ieri, la magazinul Muzica.

Cu pitin timp inainte de ora lansarii au sosit: Corina Chiriac, Mihai Bisericanu, Florin Zamfirescu, Ovidiu Niculescu, Silviu Biris, Maria Buza, Emilia Popescu si Rodica Mandache. Vizibil emotionati. Iar atunci cand primeau albumul „Actorii canta, pe care il vedeau pentru prima oara, aveau o reactie de copil care stie ca a facut ceva bun si frumos, dar asteapta reactiile celor mari. „Fara sprijinul colegilor mei acest CD nu s-ar fi putut face. Mai sunt multi actori care vor sa cante. Asa ca, probabil, vom scoate si «Actorii canta 2»”, spunea ieri Margareta Paslaru, multumita si la fel de emotionata de solidaritatea de care au dat dovada „cei de pe CD”.

(...) Iata numele celor care au cantat pentru colegii de breasla: Emilia Popescu, Marius Bodochi, Rodica Mandache, Mihai Bisericanu, Maria Buza, Marius Manole, Ovidiu Niculescu, Silviu Biris, Corina Chiriac, Anca Sitartau, Mirela Jienescu, Gelu Nitu, Florin Zamfirescu, Margareta Paslaru.

Albumul daruit UNITER de doamna Margareta Paslaru a fost realizat in studioul maestrilor Jolt si Andrei Kerestely, iar orchestratia a fost realizata de Calin Crigoriu.

„Nu este un album obisnuit. Fiecare piesa este o dramatizare, de aceea se si potriveste actorilor care interpreteaza. Numai ei puteau sa cante asa”, a tinut sa explice Margareta Paslaru. Fiecare piesa spune o poveste. CD-ul „Acrorii canta” se va gasi in toate teatrele din tara si a fost realizat in beneficiul Campaniei Nationale „Artistii pentru Artisti”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.